Recenze Sencor SFR 5510BK

Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 5510BK má LED displej a dotykové ovládací. Zvládá rychlé nahřátí během 3 minut má 5 volitelných programů na přípravu pokrmů. Objem fritézy je 12 l.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sencor SFR 5510BK je podle recenzí velmi praktický a uživatelsky přívětivý pomocník pro zdravé smažení. Vyniká rychlostí přípravy, jednoduchým ovládáním a dostatečnou kapacitou pro rodinné vaření. Zákazníci oceňují i osvětlení a přehledný displej, který usnadňuje kontrolu nad přípravou.

• Rychlá příprava pokrmů
  • Zdravější způsob smažení bez oleje
  • Velká kapacita pro přípravu jídla i pro více osob
  • Přehledný a jednoduchý dotykový displej
  • Osvětlení interiéru pro kontrolu stavu jídla
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Evina Tichá7. června 2026

Velká 12litrová nádoba, udělám oběd i pro návštěvu. Jednoduché dotykové ovládání, zvládnu to i bez návodu. Rychle hotovo bez oleje, kuchyň není cítit smaženinou.

Horkovzdušnou fritézu Sencor jsem koupila na Alze a dorazila mi rychle a v pořádku. Na stará kolena jsem ráda, že je to jednoduché na ovládání a má velkou 12litrovou nádobu, takže udělám jídlo i pro víc lidí. Nastavím si teplotu podle potřeby a za chvilku je hotovo, navíc to není cítit jako klasické smažení.

alena.angelova23. května 2026

Byl to dárek a obdarovaný je spokojen. Na hodnocení je to krátká doba. :)

ikopova11. února 2026

Jsem velice spokojená.

Jezinka22. února 2023

jednoduché čištění zdravá strava a její rychlá příprava rychle se nahřívá víkem je možno nahlédnout dovnitř díky osvětlení všestranně se dá upravit maso, zelenina, brambory ale i sladké lze přednastavit programy na zvolené pokrmy který zabraňuje zápachu při smažení zabraňuje funkční filtr

Vyhovuje mi, že se nemusím vzdát třeba hranolek, chipsů a jiných tzv. nezdravých potravin. Myslím, že nebudu sama, koho tenhle friťák nadchnul. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel12. února 2023

rychlost přípravy příjemné ovládání srozumitelný manuál bohaté příslušenství slušný displej minutu před ukončením vydá krátký signál

mohla být přiložena jednoduchá kuchařka

opravdu velice šikovný pomocník a rozhodně nelituji nákupu

Culík26. ledna 2023

- rychlejší příprava než v troubě - maso, brambory, zelenina ale i sladké - lze přednastavit programy na určité pokrmy-super pro děti - přehledný dotykový displej - redukce zápachu při smažení díky filtru - osvětlující tlačítko interiéru - ohřívá, ale i suší - zelen. chipsy - zvuk. signál

Mám dobrý pocit, že jíme zdravě, ale i jídlo i výborně chutná. Jednoduchá obluha i pro děti. když večer přijdu domů, tak už jsou po jídle. Super. Velká spokojenost. Doporučuji.

Brita23. ledna 2023

vleze se do ní větší množství jídla, ideálka pro rodinu zdravější smažení rychle připravená displej okno díky kterému vidíte stav jídla

funguje skvěle a vypadá ještě líp než na obrázku

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Fritéza se mi osvědčila pro přípravu širokého spektra zeleniny. Vyhovuje mi, že není nutné využití oleje. Její design je velice povedený. Dotykový displej je velice pěkně a přehledně proveden. Zkrátka doporučuji vyzkoušet a nebude chtít vařit jinak.