Recenze Sencor SFP 7716 16GB

Recenze Sencor SFP 7716 16GB

Pěkný design a rozměry tak akorát do kapsy nabízí moderní Bluetooth 4.1 MP3 přehrávač Sencor SFP 7716 s vnitřní vestavěnou pamětí 16 GB. Do přístroje lze vložit microSD kartu o velikosti až 128 GB. Podporovány jsou formáty MP3, WMA, AVI a AMV. Zařízení má funkci krokoměru i USB disku a na nabití hraje až 5 h.

Dalibor26. února 2023

Velká paměť 16GB Bluetooth Velký barevný displej 1,8" Vstup pro jak Dlouhá výdrž Sluchátka a kabel v baleni

Doporucuju

poradenstvimedic13. února 2023

- bluetooth - funkce zámku tlačítek - spona pro uchycení - velká paměť - malej , skladnej a lehkej

Dárek propro dceru sklidil nadšwení. Za mě dobrá kvalita za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Přehrávač je malý, velmi lehký. Bluetooth sluchátka se párují dobře, sluchátka, která jsou přibalená u přehrávače nejsou moc kvalitní, nebo spíš mají slabé basy. Zvuk je plochý, ale s jinými sluchátky je zvuk výborný, hlasitost dostatečná. Nastavení je jednoduché, jde o zvyk. Přehrávač se dá připojit k tabletu a stáhnout hudbu. Celkově jsem spokojená, neměnila bych.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

malý, lehce se připne k bundě či mikině, hezký zvuk ve sluchátkách

nejde přehrát MP4 formát v hudb, je uvedeno, že by měl ( MP4 player) a některé jiné formáty MP 3, stále zkouším, mám ho krátce. Ovládání není jednoduché. Přeskakuje nastavení hlasitosti. Jednou hraje na jednu hlasitost, a pak pustím znovu a hraje na jinou hlasitost.

Varianta černý
Registrovaný uživatel17. února 2022

levný solidní velikost úložiště

slabší výdrž, 3 hodiny max. s BT sluchátkama sluchátka se musí po každém spuštění manuálně připojovat

nečekal jsem moc, chtěl jsem něco na poslouchání knížek při běhu a k tomu je dostačující

Registrovaný uživatel7. února 2022

pěkný design, adekvátní cena, vícero funkcí

Byl to dárek pro dceru a je s ním velmi spokojená

Varianta černý
Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Klip pro upevnění, jednoduché ovládání

Pouze jedna barevná varianta

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

V češtině, tak pochopení jak co nastavit mp3 přehrávače rychlé.Cena s tím vším co přehrávač nabízí jde.

Registrovaný uživatel18. srpna 2021

Bezdrátová sluchátka se bezproblemu připojí a pěkně hraje, lehce ovladatalne

Bastafidly2. ledna 2021

velikost - akorát do dlaně

skladby a CD nahrané z PC si "seřadil" dle svého nastavení, tzn. artists, albums, genres... což mi hodně nevyhovuje - vlastně mi všechna celá CD rozházel ... nejde nahrát dle vlastního filtru, který byste si vytvořili

hodně mi to vadí, že nemůžu poslouchat CD od jednoho interpreta, protože i výběr "albums" je k ničemu, nahraná CD to neudrželo pohromadě (MP3 je rozsekala na jednotlivé skladby a seřadila si podle svého)