Recenze Sencor SFE 3027WH-EUE3

Stolní ventilátor Sencor SFE 3027WH-EUE3 je ideálním řešením pro osvěžení v horkých měsících, ať už doma nebo v kanceláři. Tento ventilátor je napájen ze sítě a jeho maximální příkon je 40 W, což zajišťuje dostatečnou cirkulaci vzduchu pro příjemné ochlazení. Ventilátor je vybaven funkcí oscilace, která umožňuje natáčení do stran v rozsahu 90°. Díky tomu je vzduch v místnosti lépe cirkulován a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ventilátor Sencor SFE 3027WH-EUE3 je chválený za účinné chlazení, tichý provoz a lehkou konstrukci. Někteří uživatelé však zmiňují obtíže při montáži a absenci potřebných nástrojů. Celkově produkt splňuje očekávání a dlouhodobě funguje bez výhrad.

• Dobře chladí a fouká
  • Tichý chod
  • Lehce přenosný
  • Dlouhodobá spolehlivost
  • Složitější montáž
  • Malé písmo na návodu
  • Chybí potřebné nástroje pro sestavení

Martin Štěpánek15. srpna 2025

Fouká skvěle. Jednoduchá montáž :-)

Lidi co pak nemáte doma křížový šroubovák popřípadě kuchyňský nůž? To má snad doma každý.

kejikovajirina7. července 2025

Zatím funguje k plné spokojenosti

Velmi malé písmo na návodu. Chybí nástroje k potřebné k sestavení tak jak to bývá běžné u jiných firem. Ne každý má doma celou sadu šroubováky a pod.

kozbert5. července 2025

Dobře fouka

Montáž a ovládání nic moc

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

Lehce přenosný, tichý chod.

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

krásně ochlazuje vzduch

Registrovaný uživatel30. července 2024

Dobrý den. Rychlé dodání . Výrobek splnil moje očekávání . Děkuji.

Registrovaný uživatel27. července 2024

Tivhý a dobře chladí. Mám od Sencoru několik ventilátorů a jsem s nimi spokojená. Fungují víc jak 6 let.

Jsem spokojená, funguje jak má.