Sluchátka Recenze Sencor SEP Sheen bílá

Recenze Sencor SEP Sheen bílá

Bezdrátová sluchátka Sencor SEP Sheen v bílém provedení nabízí řadu funkcí a vlastností, které ocení zejména uživatelé hledající kvalitní poslechový zážitek v kombinaci s moderními technologiemi. Tyto špunty využívají technologii Bluetooth 5.3, což přináší stabilní a kvalitní přenos zvuku s dosahem až 50 metrů. Jednou z klíčových vlastností těchto sluchátek je aktivní potlačení hluku (ANC),…

Paolinka18. ledna 2026

cenově vychází moc dobře kvalitní a pěkná potlačují okolní zvuky při sportu o nich nevím

Jsou super, za tu cenu toho nabízí opravdu dost, dokonce mají i ANC. Často chodím do posilky a běhám a vůbec o nich nevím, jsou příjemná. Cena hodně luxusní.

Terka9. ledna 2026

Skvěle tlumí hluk okolí, super na učení Hezky sedí i v menších uších Hlasitost se ovládá dotykem Vypadají fakt pekně

Dlouho jsem hledala sluchátka, co mi nebudou vypadávat a konečně jsem trefila tyhle. Úplně nejvíc mě dostalo to potlačení hluku, protože když jedu tramvají nebo jsem v knihovně, tak se můžu soustředit jen na svoji hudbu a nic mě neruší. Když na mě ale někdo mluví, stačí přepnout na ambientní režim a slyším ho i bez vyndání špuntů z uší. Jsou lehoučký, v kabelce nezaberou místo a nabíječka je stejná jako na mobil, takže za mě maximální spokojenost.

benda.radek26. prosince 2025

Super sluchátka za rozumnou cenu.

Kamilka19. listopadu 2025

Hezky cisty zvuk Lehke a prijemne do ucha Rychle pripojeni k telefonu

Sluchatka Sencor SEP Sheen bila jsem si vzala protoze vypadaji fakt sladce a hudba v nich zni uplne jinak nez z tech co jsem mela driv. Hrajou ciste maji prijemne basy a pritom jsou lehka takze je mam v usich klidne cely odpoledne bez toho aby mi vadily. Libi se mi jak rychle se chytaji na mobil a ze mi nevypadnou ani kdyz bezim na tramvaj. Uz je nosim vsude protoze si s nimi uzivam hudbu presne tak jak ji mam rada.