Recenze Sencor SEP Mellow TWS

Sluchátka Sencor SEP Mellow TWS jsou navržena pro komfortní a kvalitní poslech v různých prostředích. Díky pokročilým technologiím, jako je aktivní potlačení hluku (ANC) a redukce šumu při hovorech (ENC), se můžete spolehnout na čistý zvuk bez rušivých elementů. Sluchátka se připojují pomocí technologie Bluetooth 5.3, což zajišťuje stabilní přenos signálu až do vzdálenosti 50 metrů. Jednou z…

Ifka8814. března 2026

Pohodlné nošení a příjemný zvuk ANC i ENC zpříjemní poslech a hovory Rychlé nabíjení a dobrá výdrž

Sluchátka mi sedla hned při prvním použití, jsou pohodlná v uších a hrají moc dobř. Při běžném nošení oceňuju aktivní potlačení hluku, dotykové ovládání a také rychlé nabíjení přes USB C. Na hudbu, podcasty i hovory mi vyhovují opravdu moc a v bílé barvě navíc vypadají hezky čistě.

Varianta bílá
Paolinka18. ledna 2026

skvěle drží v uších a nebolí z nich uši mají ANC na potlačení okolních zvuků dobrá výdrž sluchátek

Pěkná černá sluchátka se super pouzdrem. Mají fajn výdrž, takže vydrží i na delší cestu a hlavně mají ANC, takže mě při poslechu nic neruší. Je s něma příjemnej poslech.

Varianta černá
TerkaVev11. ledna 2026

mají ANC, takže potlačují okolní hluk hrajou moc pěkně bílá barva a tvar

Se sluchátkama jsem naprosto spokojená. Mají pěkné bílé pouzdro a samotná sluchátka vůbec netlačí, takže se dají nosit i po delší dobu. Pak taky mají ANC, takže neslyším vůbec zvuky z okolí.

Varianta bílá
p1pribylp30. května 2025

Dle psané kvality produktu. Zvuk..přehrává od 20H-20kH,velká citlivost.

špatné vyjímání z dokovací stanice. Povrch sluchátek je leštěný a v krabičce málo místa pro uchycení. Pro lidi bez dlouhých nechtů-nepříjemné.

Nabíjení perfektní Vyjímání z dokovací stanice je zanedbatelné ke kvalitě a provedení samotného produktu. Velice doporučuji i pro náročné posluchače.

Varianta černá