produkt splnil očekávání, rychlé propojení Carplay, stabilní připojení, velká výhoda součást zadní kamera, bezproblémové parování

Bezdrotove prepojenie telefonu navigacia hudba na display
Zaznam cesty predna aj zadna kamera
Stylovy vzhled a pohodlne ovladanie
V noci moze byt display trochu oslnujuci
Niektore funkcie potrebuju silny signal
Tento display do auta Sencor SCT M1090DBWT je fakt cool vec. Ma velky 10 palcovy display a podporu bezdrotove CarPlay a Android Auto takze telefon si s autom super rozumie. Ma aj prednu a zadnu kameru takze nataca cestu a pri cuvani vidis vsetko jasne. Ovlada sa lahko dotyk reaguje rychlo a dizajn je moderny.
Zvysi pohodu a bezpecnost pri jizde
Interier auta vypada modern a cool
Snadny connect s telefonem a good vibes z hudby
Mam starsi karu a display Sencor ji fakt nakopl. Ted mam vsechno po ruce a interier pusobi mnohem vic fresh a modern. Je to easy na ovladani a muziku z telefonu tam nahraju hned, takze pohoda. Jezdi se mi s tim lip a citim se i vic v klidu za volantem.
Přehledná navigace na velkém displeji
Přední i couvací kamera pro větší bezpečí
Snadné propojení s telefonem a hudebním playlistem
Moderní funkce i pro starší auta
Do svého staršího auta jsem si nechala nainstalovat SENCOR SCT M1090DBWT a musím říct, že je to obrovská změna. Velký přehledný displej mi usnadňuje cestování, navigace je jasná a díky couvací kameře se mi daleko lépe parkuje. Mám pocit větší bezpečnosti i díky záznamu z přední kamery, který je pro mě velkým plusem. A když k tomu přidám možnost bezdrátově přehrávat hudbu z mého telefonu, je to prostě radost – auto působí moderněji a já se za volantem cítím mnohem jistěji.
Rychlost spouštění systému, stabilita WiFi a BT, přední a zadní kamera, čeština, tři druhy držáků do auta.
Nemá navíc USB připojení
Funguje tak jak má...