Nepoužitelné okamžitě zamrzne,rád bych vrátil, ale promeškal jsem termín....

Sencor SCT M1060BWT nabízí řadu užitečných funkcí, jako je couvací kamera a multimediální integrace, ale jeho spolehlivost je rozporuplná. Zatímco někteří uživatelé oceňují jednoduché ovládání a moderní vzhled, jiní zmiňují časté výpadky signálu a nefunkčnost některých funkcí. Produkt může vyhovovat méně náročným uživatelům, ale pro ty, kteří vyžadují bezproblémový provoz, je třeba zvážit alternativy.
Nepoužitelné okamžitě zamrzne,rád bych vrátil, ale promeškal jsem termín....
Věčně se přeruší signál,pořád to vypadává
Hraje to
Špatně zvolené doplňky kabel s 2 džeky nelze napojit na iPhone
Je to krám, který přes Android auto má neustalé výpadky. Buď se přerušil hovor nebo navigace.
Urval jsem ho zlostí z palubovky a nikdy více.
Je to magnet na policii a zloděje
Velké zklamání
Richle připojeni do telefonu
Ruzne veci na prichiceni
Špatně hraje hudba pres radio, hrozně špatně
Docela velka cena. Za 4ku mužeš sehnat normalně radio s displejem a koukat na you tube a brauser
Wi Fi jenom na pripojeni carplay, nemužeš si pustit internet na něho
Jednoduché připojení k vozidlu, ovládání je jednoduché intuitivní, některé prvky fungují pouze s Aple.
multimediální
bezdrátový
připojení k telefonu
mapy, hudba, volání, nabíjení
Super věcička, připojit to do auta zvládne každý, připojení telefonu je taky hračka. Dá se využít ke všemu, co řidič v autě za jízdy potřebuje. Navíc to má i couvací kameru, takže pecka.
Super věc za super peníze
Některé funkce nefungují
Prehledny display s navigaci i hudbou
Bezpecnejsi jizda diky handsfree a kamere
Snadna obsluha a moderni vzhled
Display do auta SENCOR SCT M1060 BWT je paradni vec, co mi zjednodusila rizeni. Mam na nem navigaci, hudbu i handsfree volani a vsechno ovladam na jednom miste. Nejvic ocenuju couvaci kameru, diky ktere parkuju bez stresu. Design je moderni a pouzivani uplne easy.
Navigace hudba a handsfree v jednom zařízení
Couvací kamera usnadňuje parkování a zvyšuje bezpečnost
Displej Sencor mi hodně pomáhá při jízdě. Vidím na něm navigaci z telefonu a nemusím řešit kam s mobilem. Můžu si pustit svoji muziku z playlistu a funguje i jako handsfree. Nejvíc oceňuji couvací kameru která mi usnadňuje parkování.