Autorádio Recenze Sencor SCT 5017BMR

Recenze Sencor SCT 5017BMR

Toto stylově designované autorádio kromě očekávaného přehrávání hudby nabízí také integrovaný Bluetooth a mikrofon, díky čemuž vyřídíte hovory během jízdy bez nutnosti držet telefon v ruce nebo ho vůbec vytahovat. Kdykoliv vás bude někdo volat, objeví se upozornění na displeji autorádia, kde hovor jednoduše rozpoznatelnými tlačítky přijmete nebo odmítnete. Místo překonaných CD se radši…

ototo197022. června 2025

Bluetooth, handsfree, USB dálkové ovládání za mě super za ty peníze

Handsfree občas zlobí a druhá strana u mě slyší šum

jajastern22. prosince 2024

cena, funkce, dostupnost

splňuje předpoklady

milanracing2. října 2024

Koupil jsem to pouze kvůli bluetooth telefonování.. Pokud auto stojí tak ještě ok, ale jakmile se rozjedu a bere to hluk z okolí tak mi nikdo nerozumí. Mp3 je nepoužitelné.. Neumí číst složky a dá písničky za sebou .. Pokud mám na telefonu navigaci od Google a současně připojené handsfree tak když třeba hraje rádio nejde z telefonu zvuk.. Musí se přepnout rádio do BT režimu to pak mluví navi v autě, ale nemůžete poslouchat zase rádio nebo Mp3.. A rádio nemá dobrý přednes, ale to jsem ani neočekával za ty peníze..

Registrovaný uživatel7. července 2023

Totální šrot !!! Mizerný tuner,tvz.tatranka se kroutí už v ruce.Tlačítka KATASTROFA.Co chvíli vyhozená pojistka v autě.

Původně jsem toto autorádio chtěl vyměnit za 14 let staré autorádio zn.Pioneer,to by byla chyba.I po 14 letech vynikajíci kvalita.

Registrovaný uživatel1. října 2022

Ulozene stanice se po vypnutí radia po pár minutach vše rozladi a stejně tak když hraje USB a vypne se radio tak opět po zapnuti radia se nezacne přehrávat USB tam kde zkoncilo ale hraje nebo spíš šumí radio..už mockrat jsem měnil rádio v autě a vždy jsem jen přehodil kable co jsou v autě a vše po naladeni hrálo tak jak bylo nastaveno.proste nechápu....

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Horší upevnění šasi

Registrovaný uživatel10. července 2022

Spolehlivy, dobry vyrobek

Registrovaný uživatel30. června 2022

za cenu to jde

první se mi po tak měsíci přestalo funguvat ale po reklamaci už frčí v pohodě

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Super zvuk jednoduchý displej

Horší zvuk při volání přes bluetooth.

Za tu cenu super rádio mohu jen doporučit. Zatím bez výhrad

Registrovaný uživatel15. října 2021

Ovládání Telefonování

Hlasitost

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Má dobrý zvuk

Rádiové stanice se nedají naladit. USB se seká a SD karta se sama vypíná. Na to se vypne i celé rádio a nechce se zapnout. Při spuštěném rádiu se samo vypne.

Registrovaný uživatel3. června 2021

Rádio nedrží stanice, jeden den se zapne, druhý den vůbec, produkt jsme reklamovali

Registrovaný uživatel29. prosince 2018

nekvalitní mikrofon