Recenze Sencor SCR 3300W černá

Kamera do auta Sencor SCR 3300W je kompaktní zařízení, které nabízí vysokou kvalitu záznamu díky FullHD rozlišení 1920 x 1080 px při 30 snímcích za vteřinu. Tento model je vybaven Wi-Fi technologií, která umožňuje snadné propojení s mobilní aplikací pro pohodlné ovládání a správu záznamů. Kamera je navržena tak, aby se snadno schovala za zpětné zrcátko, což zajišťuje nenápadnou instalaci.…

Registrovaný uživatel16. srpna 2026

Funguje, je mala, vejde se za zrcatko

Funguje, je mala, vejde se za zrcatko

Ruda14. srpna 2026

Pěkný ostrý obraz Jednoduché ovládání v autě je nenápadná

Kameru mám v autě a jsem s ní spokojený. Obraz je čistý a ostrý, ovládání jednoduché a za jízdy o ní ani nevím. Za ty peníze dobrá koupě.

radek14. června 2026

jednoduchá obsluha

milanjech19. května 2026

malinká nenápadná bez baterie (ta mi vždycky u kamerky odejde jako první) širokoúhlý obraz nemá zbytečný displej možnost stažení videa a fotek přes wifi

nedá se samostatně koupit náhradní držák

Několikátá palubní kamerka. Ta předchozí sice ještě natáčela, ale čínská aplikace dlouho neaktualizovala a na novém androidu už nešla spustit. Sencor se celkem zlepšil, tak jsem tomu dal šanci. Líbí se mi, že v autě skoro mění vidět a přesto má záběr skoro "rybí oko". Obraz je zřetelný a dá se rychle stáhnout přes wifi. Kamera nemá displej a to je pro mě plus. Při spuštění slabounce pípne a po vypnutí zapalování chvilku dobíhá díky vestavěnému kondenzátoru. Doufám, že vydrží stejně dlouho jako její čínská předchůdkyně. P. S. Sejmout z nalepeného držáku se samozřejmě dá. Stačí lehce pootočit.

Antonín Cicvárek3. února 2026

Poměr kvalita / cena Výsledná videa v dobré kvalitě

Výhodou kamery je její velikost, takže nebrání ve výhledu. Instalace a následná obsluha je celkem jednoduchá. Videa, která kamera produkuje, jsou poměrně kvalitní a vše potřebné je v detailu viditelné a také případně čitelné.