Vařič Recenze Sencor SCP 5404 GY

Recenze Sencor SCP 5404 GY

Sencor SCP 5404GY je dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací a sklokeramickou varnou deskou, která je studená na dotyk. To je způsobeno indukční technologií, která vytváří teplo přímo uvnitř používané nádoby. Díky tomu dochází k úspoře času i výdajům za elektřinu, zároveň neuniká téměř žádné přebytečné teplo. Sklokeramický povrch se navíc velmi snadno udržuje v čistotě.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

prosím poraďte mi potřebuji vyměnit spodní část mám tam díru. Prosím kde mohu napsat o zaslání dílu Děkuji Radová můj email radova23@seznam.cz

Sencor induction cooker SCP 5404 G Dobrý den, při nákupu jsem si nevšimla, že je zespodu prasklý, docela dost. Sháním spodní kryt, nemůžete mi poradit kde jej seženu, už je po záruce. Děkuji Radová

Registrovaný uživatel31. července 2022

Vařič jsme odzkoušeli, fungoval tak jak měl, měla jsem trochu obavy z hlučnosti, ale je to v pořádku, jsme spokojeni.

Zatím je to krátká doba, tak doufám, že bude fungovat tak jak má i nadále.

Registrovaný uživatel18. července 2022

rychlý

nedopatřením se posunula horká pánev na okraj varné desky a poškodila ho,neboť je z termoplastu?!

Registrovaný uživatel2. června 2022

nevím proč mě oslovujete jak jsem spokojená, když jste mě vařič nedadali, s tim že již není a nebude.

Registrovaný uživatel26. května 2022

velmi rychle ohřívá snadná regulace intuitivní ovládání nastavení výkonu i teploty

Jen magnetické nádobí, ale s tím se musí u indukce počítat.

Registrovaný uživatel22. května 2022

Rychly

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Tento produkt jsem si vybrala proto, že ho má moje dcera a je sním spokojená. Používám ho na chalupě, jednoduchá obsluha a rychlý ohřev. Doporučuji ji všem.

zatím jsem na nic nepřišla.

Skvělý výrobek.

Registrovaný uživatel5. ledna 2020

Rychlé vaření a umístění do malého prostoru.

Trošku hlučnější ventilátor.

Registrovaný uživatel21. července 2019

jednoduchost, rychlost

Registrovaný uživatel29. listopadu 2017

Rychlé a úsporné vaření, ale je potřeba se tento způsob vaření naučit !

Mohlo by být jemnější nastavování výkonu i teploty, je příliš skokové.