Hezký design a rychle ohřívá a vaŕí

Hezký design a rychle ohřívá a vaŕí
indukce je skvělá, velmi rychlý ohřev pokud máte vhodné nádobí samozřejmě, takže na nákupy nádobí si vezměte magnet a ověřujte zda se přichytí ke dnu.
velmi pěkný design a praktické umístění plotýnek nad sebou šetří na lince místem
jako klad hodnotím otočný ovladač (dokud to tedy nebudu muset poprvé umývat), rychle se s tím nastavuje teplota i výkon ve srovnání s tlačítky
hlučné pípání při stisku každého tlačítka a dokonce i při každém pootočení otočného ovladače, ... opravdu hlučné - což je pro mě nevýhoda, ale třeba pro hůře slyšícího to naopak může být přinos, já ten bzučák pravděpodobně časem překápnu tavící pistolí :-)
cena je ale vyšší, v lidl-shopu máte dvojitou indukční desku silvercrest dokonce o vyšším výkonu a s cenou výrazně nižší, jen jsou plotýnky vedle sebe nikoliv nad sebou, což někomu za ten cenový rozdíl nemusí stát.
Jednoduchá obsluha a spolehlivý výrobek
Indukce
Ještě nemůžu hodnotit teprv mi zboží dorazilo
Pravděpodobně dobrá kvalita
návod
Rychlé vaření, snadná údržba, jednoduchá obsluha.
Hlučnější ventilátor
dost hlučný ventilátor