Lis na citrusy Recenze Sencor SCJ 1051 GR

Recenze Sencor SCJ 1051 GR

Sencor SCJ 1051 GR je lis na citrusy s oboustranným chodem pro maximální výtěžnost šťávy z dužiny. Filtrační sítko na zachycení dužiny a pecek. Automatické zapnutí/vypnutí stiskem lisovacího kužele. Vhodný pro přípravu čerstvé šťávy z citrusových plodů (pomerančový džus, citronová šťáva do čaje atp.).

kudrlinkahelenka28. července 2025

Dobrý poměr ceny a kvality, spokojenost!

Dáda20. května 2025

Dobře se vymačká veškerá šťáva z citrusů.Spokojenost

vitrova28. prosince 2024

Chybí ještě větší nástavec, poklop je nestabilní

Celkem plní funkci

urmina16. listopadu 2024

Rychlý pomocník.Dobře se s ním pracuje.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

jednoduché použití

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Za ty peníze super pomocník!!!

Registrovaný uživatel23. března 2022

Tichý-dobře odšťavňuje

sítko propouští dost vlákniny- nedá se regulovat nabo vyměnit za jemnější

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Perfektní odstavnovac.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Odšťavňovač dělá, co má. Jednoduchá obsluha i provedení. Pěkný vzhled. Výrobek, dle mého názoru, vypadá jakoby křehce, ale používám ho už 2 měsíce a v pohodědě drží. Citron je vždy odšťavený do poslední kapky. Slušná cena.

KLdyž ze shora zatlačíte, občas se protočí celý odšťavňovač. Zkrátka musíte pořádně zatlačit. Zkraje jsem měl pocit, že se pod takovým tlakem prostě zhroutí. Ale je to držák. :-) Občas zadrhává (ve smyslu - protáčí se převod). Je nutné vždy kontrolovat a ohlídat nasazení hlavice, aby přesně seděla na svém místě. Snad by špatné naszení mohlo být více patrné, ještě než spustíte chod. Takže to zjistíte, až když už je "pozdě". Ale to zase není žádná tragedie, hlavici prostě pootočíte, až zapadne... Občas mi oběžná lopatka vyhodila z "košíku", který má zachytávat odpadní hmotu, na stůl citronovou pecku. Tak se sebere a hodí do koše.

Ani nevím proč, ale nikdy jsem ke značce Sencor neoplýval velkými sympatiemi. Snad jsem si ji spojoval s Vietnamci, stánkovým prodejem v dobách Sametové revoluce a levným zbožím, které fungovalo všelijak. Ale co bylo, to bylo. Tento výrobek mě příjemně překvapil, jsem v zásadě spokojen a mohu doporučit. Je to velmi účelný výrobek, který nemá zbytečné funkce a spoustu součástí, které ani nevyužijete. Jmenované zápory nejsou fatálního rázu a není nutné proto na výrobek zanevřít. Časem se vše jistě naučíte a budete spokojeni..., jako jsem já. A z těch záporů vám nakonec na stole zbyde asi jen ta pecka... Takže hlavně pořádně tlačit a hlídat správné nasazení, to si zapamatujte především.. Ale to vlastně platí i v mnoha jiných činnostech v životě. :-)

Registrovaný uživatel27. května 2020

jednoduché na ovládání a snadná udržba

Registrovaný uživatel20. dubna 2020

odšťavňovač mi nebyl dosud doručen - neskutečně dlouhá dodací lhůta ( peníze odeslány předem )