Kuchyňský gril Recenze Sencor SBG 6231SS

Recenze Sencor SBG 6231SS

Inteligentní nastavení grilu Sencor SBG 6231SS pomocí displeje LCD umožňující snadné grilování. Automatické senzory zaručující vždy perfektní výsledek. Gril má vroubkovanou i hladkou grilovací desku pro grilování zeleniny nebo přílohy. 7 programů - hamburger, ryba, steak, klobása, kuřecí maso, slanina, rozmrazení.

ondrejvoznak14. srpna 2025

Snadna udrzba, rychla priprava, okamzite rozpalene.

Neda se menit teplota v prubehu. Neda se menit program v prubehu. Pri zvolenem programu se neda menit teplota ani cas. Nelze menit prograt pri zapnuti.

Celkove doporucuji. Priste bych volim jiny model. Rozhodne ne digitalni ovladani.

Registrovaný uživatel24. prosince 2024

I pro úplné začátečníky. ;-)

triniti-calfa17. listopadu 2024

Inteligentní stroj

ko.anna17. března 2024

Gril byl zakoupen jako dárek a prý veliká spokojenost.

Se zbožím spokojenost a za mne obchod - vynikající, doručení paráda. Za mne tedy 1*

danielosp335. ledna 2024

Rychle dosazeni potrebne provozni teploty,jednoduchs manipulace,snadna udrzba,predvolby.U steaku dle tloustky,skutecne pozna kdy je hotov rare,medium nebo well done.

Zatim nenasel.

Doporucuji.Pomer cena vykon super pomocnik.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Zatím jsem velmi spokojená, dělá vše co má

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

Mastnota z grilu neteče jen do odkapávací misky, ale teče po zadní části grilu ven a to i při pečení čistého nemarinovaného masa. Maso (steak) je napůl syrové i při dokončení programu na well done při automatické volbě programu. Velké zklamání.

nedoporučuji koupi tohoto výrobku

Hana Smutna23. dubna 2022

Dárek pro manžela, který byl nadšený Umí různé stupně propečení Nepotřebuje olej ani tuk Jednoduše se myje Používáme na maso, ale i na sendviče

Registrovaný uživatel4. června 2021

Variabilní, lze měnit desky, grilujeme téměř vše, zdravě bez tuku....snadné čištění, několik programu pro různé potraviny.

Po ukončení programu se sám vypne a už můžete grilovat pouze na manuál.... Nebo nechat vychladnout a pustit program znova.

Měla jsem o pár tisíc dražší optigril a s tímto jsem spokojená mnohem více....

Registrovaný uživatel26. května 2021

Super jsem spokojená.

Registrovaný uživatel8. května 2021

Jednoduché ovládání,rychlá příprava jídel.

Bohužel, mi nebyla v balení dodána 3 hladká plotýnka. Pouze 2 s vroubky. Obj.jsem o pár dní později stejný gril pro rodiče a měly v balení plotýnky 3. Škoda.

petr.david26. června 2020

není to zdarma :(

chce si to s tím trchu pohrát, ale jak to člověk dostane do ruky a ví co čekat je to parádní pomocník.