Recenze Sencor Resonex Midi

Sencor Resonex Midi je určen pro ty, kteří hledají spolehlivý a výkonný přenosný reproduktor. S maximálním výkonem 80 W a impedancí 4 Ω nabízí kvalitní zvukový zážitek, který oceníte jak při poslechu hudby na zahradě, tak v pohodlí vašeho obývacího pokoje. Tento model je vybaven čtyřmi reproduktory a dvěma pasivními zářiči, což zajišťuje široký frekvenční rozsah od 50 Hz do 20 kHz. Jednou z…

ondra.bilek2. března 2026

Hraje hezky, umí i dost nahlas, basy pro mě akorát (po výběru EQ) Baterka vydrží Blikající LED jdou vypnout

Další proprietární TWS

Nejsem audiofil, takže nároky na kvalitu hudby mám průměrné. Po výběru EQ efektu, kde je trochu míň basů, je zvuk fajn. Používám ho jako "sdílený" reprák pro stolní PC (připojeno přes Aux-in), kde repro nemám a telefonem na poslech hudby. Uvídal bych 2 BT připojení, ale není to žádný deal breaker. Blikací LED jdou vypnout, což mě vyhovuje. Nelíbí se mi, že každý reprák má svůj protokol pro TWS. Máme doma ještě Sencor Sirius 2 a nemůžu je propojit, protože protokol je jiný. I když je výrobce stejný a oboje je současná generace.

Lukenzi7821. února 2026

Hlasitost a basy super dobře vyvážené na to žeje tak malý tak je super a ten velký mega musí mýt neuvěřitelnou sílu určitě brzi koupím na pořádnou párty jinak 80w a výdrž mě mile překvapila devět hodin v kuse na 50% hlasitosti a pořád nabitý o proti jiným jinak cena výkon prostě super.

radek.janecek5. února 2026

Robustni zpracovani, pusobi velmi kvalitne, na svoji velikost neuveritelne silne basy, dlouha vydrz na baterie, hlasitist davam na pulku a rve to jako blazen, plus zadny problem se sparovanim BT jako u jinych zarizeni.

Kdyz prestanete na chvilku prehravat zvuk pres BT, velmi rychle se zarizeni samo vypne (tusim po 5 minutach) a nelze to zmenit. Musite vstat a znovu ho jit zapnout.

Skvely produkt!

Alfi4. ledna 2026

hraje dobře venku i v prostoru dobře spárovatelný dlouhý poslech bez nutnosti dobíjení

Funguje skvěle a hraje ještě líp. Spárovanej s telefonem byl za chvilku a zvuk i basy jsou za mě top. Jde ho vzít i ven, je voděodolnej. Hraje suprově vevnitř v prostoru i venku. Velmi doporučuji vyzkoušet.

jana.cechova14. října 2025

Kvalitní zvuk. Snadná obsluha.

Mám ho chvllku, zatím jsem nenašla žádnou chybu.

jelinek.zatec2. dubna 2025

Výkon a čistota zvuku