Recenze Semix Vícezrnná kaše -80 % 65 g

Recenze Semix Vícezrnná kaše -80 % 65 g

Do kaše není přidán řepný ani třtinový cukr a je bez umělých sladidel, přesto je příjemně sladká. V tabulce nutričních hodnot se můžete dočíst, že obsahuje ve 100 g jen 1,6 g jednoduchých sacharidů. Nejedná se však o cukr záměrně přidaný v receptuře, ale toto malé množství cukru je součástí použitých surovin. Dalším významným zdravotním benefitem je mimořádně vysoký obsah vlákniny.

hlavackovasarka3. dubna 2025

Zdravá svačinka/snídaně. Rychle připravené Česká značka Chuťově celkem dobré A to asi vše

Možná by mohlo být sladší, ale co mě nejvíc teda štve a zaráží, že ač udělám dle návodu (už jsme dělal dříve i jinou příchuť od této značky) tak tato i ta předešlá, byť jsem dodržela množství tekutiny, nechala jsem odstát snad i o něco déle, tak i přesto, docela tekuté, ne zrovna kašovité :-/

Znám lepší bohužel, spokojená moc nejsem

slovackova27. listopadu 2023

nejlepší kaše na trhu, není sladká

málo dostupná, v kamenných obchodech vůbec

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

málo sladká

Registrovaný uživatel15. února 2022

- velmi lahodná kaše - není moc sladká

V kombinaci s bílým jogurtem a čerstvým ovocem, je to skvělá snídaně. Doporučuji...

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

velice dobrá, stačí i půlka

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Rychlé, chutné, zdravé.