Vyrobeno pro vás fermentací (kysáním) předem naklíčeného ovsa, za působení bakterií mléčného kvašení. Ovsánek obsahuje živé kultury, které jsou prospěšné pro vaši střevní mikrofloru a tím imunitu. Fermentací (kysáním) dochází ke zvýšení některých prvků (železo, zinek, vápník, a další) a zlepšuje se chuť i textura výrobku. Ovsánek je zdrojem vlákniny.
Vyrobeno pro vás fermentací (kysáním) předem naklíčeného ovsa, za působení bakterií mléčného kvašení. Ovsánek obsahuje živé kultury, které jsou prospěšné pro vaši střevní mikrofloru a tím imunitu. Fermentací (kysáním) dochází ke zvýšení některých prvků (železo, zinek, vápník, a další) a zlepšuje se chuť i textura výrobku. Ovsánek je zdrojem vlákniny. Obsahuje betaglukany, které přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.