Hmotnost 1000 gPohankové vločky jsou tepelně zpracované a mají vysoký obsahem přirozené vlákniny (7,3%), jsou neochucené a vhodné pro přípravu vlastních cereálních směsí a pro konzumaci s mlékem či jogurtem. Jsou vyráběny jedinečným způsobem pro dosažení příjemné křupavosti.
Pohankové vločky jsou tepelně zpracované a mají vysoký obsahem přirozené vlákniny (7,3%), jsou neochucené a vhodné pro přípravu vlastních cereálních směsí a pro konzumaci s mlékem či jogurtem. Jsou vyráběny jedinečným způsobem pro dosažení příjemné křupavosti. Při zpracování obilného zrna technologií Semix na křupavý lupínek nedochází k žádným ztrátám obalových vrstev zrna. Vznikají tak skutečně celozrnné cereálie , které mají vysokou nutriční hodnotu a jsou pro člověka lépe stravitelné. Navíc jsou zachovány ty nejhodnotnější látky - minerální látky, vitaminy, živiny a přirozená vláknina.
Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která běžně patřila do jídelníčků našich předků. Je lehce stravitelná a má nízký glykemický index.