Bezlepková smés na chléb Bezlepkový chléb, který chutná jako ten nejlepší pšeničný. Sypká směs na jeho přípravu je pečlivě sestavená tak, aby výsledek byl dokonale vláčný, voňavý a chuťově neodolatelný. Nemusíte se vzdávat skvělé chuti, ani když se stravujete bez lepku. Stačí pár jednoduchých kroků a upečete si doma chléb, který si oblíbí celá rodina.
Bezlepková smés na chléb Bezlepkový chléb, který chutná jako ten nejlepší pšeničný. Sypká směs na jeho přípravu je pečlivě sestavená tak, aby výsledek byl dokonale vláčný, voňavý a chuťově neodolatelný. Nemusíte se vzdávat skvělé chuti, ani když se stravujete bez lepku. Stačí pár jednoduchých kroků a upečete si doma chléb, který si oblíbí celá rodina. Bez kompromisů, bez zbytečností, jen poctivá chuť, která vás nadchne. NÁVOD K POUŽITÍ SMĚSI PRO VŠECHNY TROUBY: Potřebujeme: 400 g směsi Chléb bez lepku 10 g čerstvého droždí (nebo 3, 5 g sušeného droždí) 9 g soli 30 ml oleje (3 polévkové lžíce) 300 ml vody Postup: Do větší mísy nalijeme 300 ml vody (o teplotě cca 30°C), ve které rozpustíme 10 g čerstvého nebo 3, 5 g sušeného droždí. Následně přidáme 3 polévkové lžíce oleje, 9 g soli a 400g směsi Chléb bez lepku. Vše důkladně promícháme elektrickým šlehačem s hnětacími háky po dobu 5 minut. Těsto necháme v teple kynout 20 minut. Poté promícháme a takto připravené těsto vložíme do