Balení osmnácti vajec křepelky japonské.Křepelčí vajíčka jsou asi 5krát menší, než ta slepičí. Obsahují však až třínásobně víc vitamínu A, B1 a B2. Jsou složena z 33% žloutku, 59% bílku a 8% skořápky. Křepelčí vejce má antibakteriální a imunomodulační vlastnosti, takže pokud trpíte častým nachlazením, mělo by se stát vaším pravidlem dát si každé ráno ke snídani křepelčí vejce.
Balení osmnácti vajec křepelky japonské.Křepelčí vajíčka jsou asi 5krát menší, než ta slepičí. Obsahují však až třínásobně víc vitamínu A, B1 a B2. Jsou složena z 33% žloutku, 59% bílku a 8% skořápky. Křepelčí vejce má antibakteriální a imunomodulační vlastnosti, takže pokud trpíte častým nachlazením, mělo by se stát vaším pravidlem dát si každé ráno ke snídani křepelčí vejce. PoužitíJejich používání se doporučuje lidem, kteří trpí anemií, silnými bolestmi hlavy, astmatem či zánětem žaludeční sliznice. O výrobciSpolečnost Družstvo BRAMKO CZ byla založena v roce 2006. Mezi sortiment firmy patří veškerá zelenina, kterou dodávají každý den čerstvou. Společnost využívá při pěstitelství a sklizni ty nejmodernější technologie. SkladováníUchovejte v teplotě 5 – 18°C.VýrobceDružstvo BRAMKO CZSemice 43, 289 17Česká republika