domeček pro figurky Recenze Schleich 42567 Jezdecké centrum u jezera

Recenze Schleich 42567 Jezdecké centrum u jezera

V jezdecké stáji Schleich Horse Club se můžete připravit na každé jezdecké dobrodružství. S masážním kartáčem, háčkem na kopyta a hřeblem lze koně upravit během chvilky. Pak jim můžete dát za odměnu mrkev nebo den v aquaparku s tobogány – určitě se nevrátí špinaví.

Andrea3. ledna 2025

- hezké provedení - větší než jsme čekali - možnost dokoupit další doplňky i koně - pevná a promyšlená konstrukce, která ustojí i neopatrnost tříletého dítěte

Dcera (3 roky) se zamilovala do koní, na internetu jsme hledali různé sady, nakonec jsme se rozhodli pro tuto. A jsme nadšeni my i dcera. Zatím je jezdecké centrum využíváno každý den od rána do večera. Jezdecké centrum je krásně provedené a promyšlené - dcera si koně dá sama do stájí, které si otevře, vyzdobila si centrum o přiložené samolepky, může se o koně starat, součástí sady jsou i 2 postavičky, které o koně "pečují". Celkově se nám sada zamlouvám i díky tomu, že se dají dokupovat koně samostatně, firma Schleich navíc nabízí i doplňkové stáje, nebo obchod pro koně (který budeme dokupovat dcerce k narozeninám), kavárnu, pojízdnou veterinu a mnoho jiného. Takže myslím, že na nejbližší roky máme o dárky postaráno.

sam30. prosince 2024

spokojenost a radost vnučky

lenka.gottwaldova7. února 2024

Velice kvalitně vyrobené - všechny částečky 100% sedly. Byl to úžasný dárek k narozeninám.

katerina.dobias14. ledna 2024

Krásné provedení do detailů. Ideální pro hru i ve více dětech- lze rozestavit více do prostoru.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

pěkné a propracované, zdá se že kvalitní plast.

nechutně předražené.