Přírodní produkt Recenze Schindeleho minerály 500 cps.

Recenze Schindeleho minerály 500 cps.

Schindeleho minerály jsou jemně mletá prahorninová kamenná mouka v kapslích. Jedná se o zcela přírodní produkt s ojedinělým složením s vysokým obsahem minerálních látek a stopových prvků. Účinný a mnohostranně použitelný zdroj minerálů.

Pavla.hojdarova19. března 2025

Možnost dlouhodobého užívání, všestranné využití, pohodlná aplikace, vyditelné výsledky.

Nutno dodržovat postup aplikace.

Do záporu jsem uvedla spíše než kritiku potřebnost, ověřenou, jinak naprostá spokojenost.

cyrilsula3. července 2024

Výborný výživový doplněk

Registrovaný uživatel4. února 2023

příznivý vliv na klouby a zažívání

Registrovaný uživatel3. září 2021

Trávení lepší

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Schindeleho minerály mě doporučila kamarádka která měla stejný problém jako já. Mám již druhé balení a moje vlasy jsou pevnější.S produktem jsem velice spokojená.

drajsajtl30. června 2020

základní minerály velmi dobře využitelné organismem

výborná investice do vlastního zdraví, doporučuji

Registrovaný uživatel23. dubna 2020

zmírnily se mi trávicí obtíže

produkt užívám nepravidelně, ale i tak mi pomáhá :-)

Registrovaný uživatel19. prosince 2019

Žádnou změnu nepociťuji

až v návodu s minerály jsem se docetla všechny omezení napr. rozestup mezi prášky (beru euthyrox na st. žlázu) min. 4 hod nejlépe na lacno.. vynechat maso, vajíčka atd.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2019

Objednávám je tchánovi, kterému je 85 let. Ten si je velmi pochvaluje. Je po nich vitálnější a cítí se po nich lépe. Minerály nám doporučila kolegyně. Užívá je její maminka,kterou hodně bolí nohy. Tchán je užívá jen ráno, dvě tablety.

Zápor? Snad jen velikost tabletky.

Jsme velice spokojení, a budeme je objednávat i nadále.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2019

Četla jsem knížku odkyselení těla a tady tyto minerály doporučovala autorka. Protože mám zdravotní potíže tak jsem je vyzkoušela. Tento produkt mě pomohl vyčistit tělo a podařilo se mi i zhubnout. Těť už beru 1 tobolku denně. Doporučuji.!!