Zatím funguje

Sandoz Exoderil kožní roztok je podle recenzí účinný při léčbě plísní na nehtech a pokožce, zejména při pravidelném používání. Někteří uživatelé však zmiňují pomalé zlepšování a nutnost dlouhodobé léčby. Produkt má své výhody v jednoduché aplikaci, ale jeho cena může být pro některé zákazníky překážkou.
Zatím funguje
zatím spokojená
Zabírá
Hodně pomalu.
Nemozem hodnotit, pretoze namiesto objednaneho lieku mi prisiel uplne iny(Fenistil kvapky 20ml). Keby sa to stalo v normalnom eshope, to by som aj pochopil, ale v lekarni??!!
Bohužel, nemohu uvést žádné klady. Po třech dnech užívání se objevilo svědivé zarudnutí na kůži, objevila se červená krupička a mezi prsty puchýře velikosti fazole. Utrpení. Je tu někdo se stejnou reakcí na toto léčivo?
Přípravek úplně k ničemu. Po 11 měsících bez náznaku zlepšení.
Značka
Funkční
Rychle zabere
Vše je super, mohu jen doporučit.
Používám krátkou dobu. Trochu zlepšení pozoruji
Ohodnoceni výrobku potřebuje delší dobu.
pomáhá proti plísni, jednoduchá aplikace na postižené místo, hodilo by se kapátko nebo malý štěteček, jinak vše v pořádku.
Z kapátka vyteče ,při vší opatrnosti,více nežli je třeba
používám krátce, zatím žádné změny
Snad funguje
Používám dlouhodobě a funguje.
Doporučuji, po pár dnech viditelná změna, nehty se krásně hojí.
Používám denně
Užívám na nehty, zlepšování je velmi pomalé, ale když přestanu, zhoršení je citelné.
Že skutečně účinkuje, čemuž jsem moc nevěřila. Ale už mám 4.davku,teprve teď mohu s jistotou říci,že nehtová plíseň mizí.
Vyzkoušet.