Přírodní produkt Recenze Sanamed Sarapis pro muže 60 cps.

Recenze Sanamed Sarapis pro muže 60 cps.

Sarapis pro muže je doplněk stravy v období andropauzy (mužského přechodu). Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Napomáhá regulovat hormonální aktivitu, udržovat normální hladinu testosteronu v krvi. Přispívá k dobré plodnosti a reprodukci, podporuje činnost nervové soustavy, srdce a cév, dále tvorbu krvinek.

zuzka20. srpna 2025

Manžel je velmi spokojen, dodává sílu,vitalitu, větší pohodu.

salenajitka24. února 2025

jeto fajn

Kerobik2. července 2024

Ale malo

Lepší než jen čekáat.

lenkahamplova60414. dubna 2024

Pozorujeme zlepšení a budeme v užívání pokračovat.

Registrovaný uživatel7. července 2023

Dobrá zkušenost.

Registrovaný uživatel24. května 2021

Užívám denně. Je mi 59 let a začal jsem mít trochu problémy se spaním, v noci jsem se strašně potil a celkově jsem začal být bez nálady, unavený, podrážděný. Tento produkt mi objednala manželka a musím uznat že po týdnu užívání obrovské zlepšení. Spim jak mimino, žádné pocení a duševní stav celkově v pohodě. Máme se ženou skrátka každý tu svou ........pauzu. Jsem opravdu spokojený. Určitě koupím další balení a budu v užívání pokračovat

kamesova.j18. června 2020

Slyšela jsem o něm, že je něco takového i pro muže. Manžel ho užívá pravidelně a přestaly ho všechny hormonální problémy.Je moc spokojený.

Registrovaný uživatel10. prosince 2019

na nic

Bylo řečeno vše

Registrovaný uživatel17. srpna 2019

energie, sexuální apetit

chuť večerní tablety cena produktu