Pračka Recenze Samsung WW90T554DAE/S7

Recenze Samsung WW90T554DAE/S7

Předem plněná, chytrá pračka Samsung WW90T554DAE/S7 využívá technologii Eco Bubble, která poskytuje vysoký čistící výkon i při nižší teplotě vody. Vytváří z pracího prostředku a vody jemnou pěnu, která do prádla pronikne mnohem rychleji a dostane se ke všem vláknům tkaniny. Praní je tak efektivnější a kvalitnější, protože prací prostředek rovnoměrně prostoupí celou textilii, a to i při nižších…

tondr24. března 2025

Dělá přesně to co má. Jsem velmi spokojený

miroush8718. listopadu 2024

Praní super, pěkně vyždímané prádlo, nemám zatím co vytknout.

Registrovaný uživatel11. srpna 2024

Tichy chod Připojení přes Wi-Fi Mala dvířka

Prádlo zůstává zaseknute za dvířky pračky Na manžetě po vypráni zůstává špína, před vyndanim prádla musím pokaždé otřít, jinak se prádlo zašpiní. Prádlo po vypršení nevoní, a to léku dost aviváže.

kormik59222. dubna 2024

Skvělá práce

jana.plockova28. března 2024

jednoduché ovládání i bez návodu

Registrovaný uživatel4. března 2024

Zatím velká spokojenost. Pračku mám krátce, takže zatím se s ní seznamuji. Nejlepší je, že mi po doprání příjde oznámení na mobil, že je vypráno. Tak nemusím furt chodit do spodního patra a dívat se, jestli už je vypraný.

Pračka má při zapnutí a vypnutí velmi hlasitou a pronikavou melodii. Zatím jsem nepřišla na to, jak se vypíná. Myslím, že všichni sousedi budou vědět, že perete. Ale jinak je super.

Registrovaný uživatel2. září 2023

Perfektní Velká spokojenost

Registrovaný uživatel11. července 2023

Je krásná, využila jsem i přídavné okýnko během praní. Má hodně programů a pro mě super je to samsung. S apkou smart things úplná spokojenost.

Registrovaný uživatel26. června 2023

relativne ticha, pere a zdime super

jeste jsem nevyzkousel vsechny funkce jako bublinky a cisteni bubnu. propojeni s telefonem vubec nepouzivam

Registrovaný uživatel5. října 2022

Výběr hodně programů, tichý chod, hezky vypadá, radost prát

Musím tam to prádlo dát sám...

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Vše co je zmíněno o produktu jako klady, tak je jasné. Opravdu oceňuji dvířka na pozdější vkládání i při spuštěném programu, dále variabilnost programů, napojení s mobilem.

Pere skvěle a naučil se to i manžel :) . Mame k pračce koupenou i sušičku. Skvělá volba.

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Velmi dobrý produkt