Recenze Samsung Galaxy A57 5G

Displej o úhlopříčce 6,69 palce využívá technologii Super AMOLED+ s rozlišením 2340 x 1080 pixelů a jemností 382 ppi, což zajišťuje kvalitní obraz s živými barvami a hlubokou černou. Obnovovací frekvence 120 Hz zaručuje plynulé animace a rychlé reakce. Výkon zajišťuje osmijádrový procesor Exynos 1680 s frekvencí 2,9 GHz, doplněný o 8 GB operační paměti RAM a interní úložiště o kapacitě 128 GB.…

Pavel15. května 2026

lehký svižný odolný

nemá slot na kartu

Hledal jsem telefon, který mě nebude štvát pomalými reakcemi, a s A57 jsem se trefil do černého. Musím říct, že mě fakt překvapilo, jak je ten telefon rychlý a svižný. Všechno běhá plynule, nic se neseká, prostě to funguje tak, jak má. Na pohled je to fakt krásný kousek. Co je ale pro mě nejdůležitější - perfektně padne do ruky. Není to žádné neohrabané pádlo, drží se fakt příjemně a jistě.

miloslavbejsak24. dubna 2026

baterie dobrá výdrž, fotky super,reaguje rychle na doteky

mám trochu problém se 2 sim kartami,budu řešit u ajťáků

mobil bude po doladění super

Varianta 8/256 GB Awesome Lilac
davam21. dubna 2026

Výkon cena vše ok prostě Samsung

Varianta 5/8/256 GB Awesome Navy
Vaclav Nykodym7. dubna 2026

Velice kvalitní telefon Výkonný chipset Rychle a kvalitní snímky Nahrávání v 4k Pěkně zpracovani rámu telefonů Dlouhá životnost baterie Ip68 AI v telefonu 50 Mega pixel foťák 8 Mega pixel foťák 5 Mega pixel fotak Rychle nabijeni 45 w 6 let aktualizace Mazani nechtenych objektu

Nema z vyrobny folii Absence adabteru

Velice krasny a povedeny telefon za pekne penize. Dlouha softwerova podpora