Super , není co více dodat , krásný obraz,funkce AI obraz pokud je horší kvalita doladí u zvuk

Televize nabízí vynikající obrazovou kvalitu a elegantní design, který se hodí do většiny domácností. Zákazníci oceňují poměr ceny a výkonu, i když někteří zmiňují složitější ovládání a nutnost zvyknout si na dálkový ovladač. Pro běžné použití je produkt vhodný, pro náročnější uživatele může být zvuk slabší.
Lehka, obraz i zvuk super, lez poslouchat bez sounddaru.
Ovladac, musela jsem si zvyknout.
Dkporučuji
krásný obraz, všechno dobře funguje
Jednoduchá instalace
Skvělý obraz, rychlá odezva uživatelského prostředí, dobré pozorovací úhly. Doporučuji koupit běžné dálkové ovládání, ale to záleží na každém.
Doporučuji koupi.
kvalitní obraz a dobrá cena za značku.
Za tu cenu, je to pro tchýni to nejlepší
Perfektní obraz, jednoduché dálkové ovládání
Proč je potřeba registrace, abych mohl sledovat TV?
- kvalitu obrazu a barevné podání výborné ,
chce to vypnout úsporné režimy , jinak jsou barvy nevýrazné a bílá je šedá .
- funkce a propojení je výborné , skylink , soundbarr , přehraj to a jiné fungují skvěle .
- design tenká obrazovka , tenké rámečky , vypadá dobře .
-nevim o ničem , dálkové moderní , mne moc nenadchlo ,ale funguje vše na jednom ovládači ,kde jde jednoduše instalovat vše tv , satelit , soundbarr.
Jsem spokojený , obraz , design , výborný, zvuk na tv dobrý , doplněn soundbarr vše podle představ .
velká TV, kvalita obrazu slušná
Rychlý systém, skvělé barvy, spokojenost
Kvalita obrazu i barvy jsou skvělé
Poměr ceny televizoru a kvality je vynikající.
Za tu cenu super TV
Je to jak televize za 40. Fakt mě to překvapilo.
Krásný ostrý obraz snadná manipulace
Super obraz
Super zvuk
Jednoduchá instalace
Super TV, má krásný obraz, po doladění nastavení je plný detailů a barev. Zvuk je taky fajn. Ovladač, je potřeba si na něj zvyknout ale jde to. Funguje ovladač i z 10 let starého Samsungu na tuhle novou TV.
Výborně super a nema chybu .
splnila pozadavky
zetim zadne