Pes je ma vicemene od narození, naprostá spokojenost, škoda jen že animals zrušil to sčítání pytlů,ale asi to pro ně nemělo efekt,ale i tak jsem ani nezauvazoval,že bych něco měnil

Sam's Field Grain Free Beef je krmivo, které psi konzumují s chutí a dlouhodobě. Recenze vyzdvihují kvalitní složení a pozitivní vliv na srst a trávení. Zákazníci se k tomuto krmivu vracejí i po letech, což svědčí o jeho spolehlivosti a spokojenosti.
Krmivo jsme kupovali 12 let a teď opět s novým pejskem velká spokojenost
Kvalita
Náš Sam už jiné granule nevhcr
Psovi chutná
kvalita
Spokojenost, plemeno shar-pei, konzumace granulí je 100% a výsledek je vidět i v srsti a pěkné ,,bobky,, ....
Objednávám již pár let, jen občas 2x ročně prohodím s jiným složením!
Super, kupuji pouze tuto značku
Pejskovi chutná a to je důležité.
Apollovi chutná, tak za nás super
Máme sheltii a moc ji krmivo chutná.
Příště koupíme zase!!!
Naší psi je milují
Chutná pejskovi, ano
Krmivo používám delší dobu a jsem s ním spokojen já i pes.
Super složeni. Pes je velmi spokojen.
Chutná
Super suché jídlo pro pejsky , chutné můj pejsek je má moc rád a má rád i ty vaše paštiky konzervy jiný nejí
Pejskovi chutnají.
Složení, chutnají i mlsným psům.
Dopručení bývalé majitelky pejska.
Pejsek si zatím nestěžoval....ale odřezky masa jsou prý lepší... :-D