Recenze Salvia Paradise Perila křovitá AF tinktura

Hlavními indikacemi pro použití perilly křovité je převážně vlhký a produktivní kašel a asthma. Obsahové látky perily tedy ukazují antialergenní účinek. Zároveň byla detekována alfa-linolenová kyselina, která má stejné účinky podporující zmíněný efekt. Další obsahové látky (např.
Porovnat ceny 139 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Tinktura Perila křovitá je podle recenzí účinná při potížích s dýchacími cestami a alergiemi, vyznačuje se příjemnou chutí a doporučuje se pro každodenní užívání. Někteří uživatelé však zmiňují vyšší náklady při častém užívání kvůli velké spotřebě.

• Pomáhá při alergickém kašli
  • Příjemná chuť bez alkoholu
  • Podporuje zdraví dýchacích cest
  • Účinná při začínajících infekcích
  • Doporučována pro každodenní užívání
  • Vyšší cena při častém užívání
  • Spotřeba je velká, což zvyšuje náklady

marryneupauerova28. října 2025

Príjemne chutí. A už niekoľkokrát nám pomohla, keď sa začínala objavovať infekcia (kýchanie, soplíky, začínajúci kašeľ).

Najprv som túto tinktúru kúpila v kamennej predajni ( keď som bola u rodičov) a odvtedy si ju kupujem online.

monika.matus20. dubna 2025

sladučká chuť bez alkoholu, mne pomáha na alergiu

ezmy13. června 2024

Perila křovitá je rostlina pocházející z Číny. Její úžívání se doporučuje pro udržení přirozeného zdraví dýchacích cest a má vliv na produkci cytokynů a specifických protilátek.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této rostliny na váš organismus.

Perilu užívám spolu s dalšími na plicní problémy. Jestli mi pomáhá právě ona, opravdu netuším, v každém období beru tinktur na dýchací cesty více a střídám je. Chce to zkoušet a zkoušet, rozhodně je mi lépe s tinkturami, než s jedy pharma firem.

Registrovaný uživatel2. července 2023

pomáha mi super,doufam,že to tak zůstane

no,cena by mohla byt lepši,,

opravdu fajn produkt,ale dost velka spotřeba,tudiž to dost stoji,uvitala bych akce :-)

Registrovaný uživatel22. září 2022

Super na alergický kašel, zabírá...

Registrovaný uživatel21. července 2022

Velmi chutná