Přírodní produkt Recenze Salvia Paradise Jetel luční AF tinktura

Recenze Salvia Paradise Jetel luční AF tinktura

Jetel luční má blahodárný vliv na zdraví kostí a je doporučován ženám v období menopauzy. Jetel luční je vytrvalá rostlina dorůstající výšky až 10 cm. Někdy se mu říká jetel červený, což vzniklo nesprávným překladem z cizích názvů. Původem je z Evropy a přilehlých částí Afriky a Asie.

elena.garbova30. srpna 2025

Ještě testuji účinky ale chuťově velmi příjemně sladký sirup

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel25. února 2023

- vybráno kvůli začínajícím klimakterickým potížím - při pravidelném užívání 2x denně se potíže výrazně zmírnily nebo zmizely úplně (nepravidelné užívání opět potíže aktivovalo :-)) - snadné použití

- malé balení :-)

Tato rostlinná terapie mi zatím dává možnost vyhnout se hormonální substituci. Funguje, tak využívám.

Registrovaný uživatel17. října 2021

Proto, že tinktura je bezalkoholová. Vyhovuje mi též doporučený způsob užití. Dávkuji však 30 kapek ráno a 30 večer (místo doporučených 20 kapek 3x denně). Červený jetel, to hovoří za vše - to jsou dobré vlastnosti. Používám 2x denně.

Už jsem podobný produkt červeného jetele užívala a vždy jsem byla spokojená. Zatím jsem nedostatky u této tinktury z červeného jetele nezjistila...

Registrovaný uživatel30. prosince 2019

Pomáhá mi při hormonální nerovnováze.