skvělý produkt
použila jsem na léčbu zánětlivého ložiska u psa a krásně se vše zahojilo

skvělý produkt
použila jsem na léčbu zánětlivého ložiska u psa a krásně se vše zahojilo
je to dárek
Veľký pomocník vo všetkých smeroch. Od rezných rán, cez herpes.
Rychlé zhojení krvácející rány.
Super vyrobek
Muzu jen doporucit
Objednala jsem si již po druhé, to už svědčí o spokojenosti.
mám vždy doma už 20 let, nejlepší zkušenost s oděrkami, popáleninami a dalšími drobnými úrazy, zatahuje, léčí, brání hnisání
Léčebné účinky
Velice účinný na problémy s dásněmi. Na další zatím nevyzkoušené.
Zase jedna možnost, jak se vyhnout zbytečnému polykání prášků. Zatím spokojenost.
Hojí rány rychle
Jako antivirotikum určitě doporučuji.
Na odřeniny, afty, škrábance také super.
Používáme i vnitřně.
15 kapek 3x denně rozpustit ve vodě a vypít. Není to nic extra, ale i malé dítě to vypije a viróza se u něho vyléčí za dva dny, někdy se ani nerozjede.
Za nás jedna z nejlepších věcí z přírody na našem trhu.
Větší množství
Řidší konzistence
Velmi dobre fungovalo na stipnuti hmyzem. Zklidnilo i svedeni. A take aft rychleji zhojeny.
Neprijemna chut.
Na odřenině nebo puchýři udělá film a krásně hojí.
na hmyzí bodnutí zabírá okamžitě, zdá se, že i na kožní defekty - obojí vnější použití. Vnitřně jsem nevyzkoušela.
barví
Bylo by prima, kdyby zákony nezakazovaly přidávat k podobným výrobkům léčebné postupy. Musím přiznat, že vnitřní užití jsem nezkusila, protože jsem k němu nenašla v češtině dostatek relevantních informací.
Lokálně z vnějšku ale působí dle očekávání.
Zlepšení zdraví, používám každý den.
lze použít snad na všechno
neškodí
hojí téměř vše
více takových produktů
skvělé na hojení ran a štípanců (včetně uklidnění od pálení po bodnutí)
Pomáhá téměř s každým problémem dutiny ústní. Mandle, zuby, afty atd. Ničí bakterie v ráně a hojí.
Nechává skvrny na šatech
Neumím si bez nich představit život !!!