funguje velmi dobře
spokojenost jak s obchodem, tak s produktem

funguje velmi dobře
spokojenost jak s obchodem, tak s produktem
Opravdu pomáhá.
Mohu si dat i syrovou pizzu. Jeden laktoplus pred a druhy nez dojim. A nemam zadne problemy.
Jedine laktoplus a uz zadny jiny.
Supr pokud máte intoleranci laktózy, pomůžou.
Mohlo by jich být v balení víc.
Je to nejlepší výrobek na trhu. Mám nesnášenlivost na laktózu a tento výrobek mi nejvíc vyhovuje.
Bezproblémové fungování při laktózové intoleranci. Zvládne to naštěpit hodně.
Mám laktózovou intoleranci, vyzkoušela jsem spoustu výrobků, ale tento je nejsilnější a také nejlepší díky probiotikum, které laktoplus obsahuje. Doporučuji!!!
Velmi mi pomáhá a díky němu mohu konzumovat i mléčné výrobky.
Pomáhá
nezbytny v pripade laktozove intolerance a soucasneho brani leku s monohydratem laktozy - bohuzel i dnes v 21. stol je laktoza a spol soucasti mnoha leciv
Obsahuje nejvíce laktázy. Opravdu funguje, prověřeno už několika lety.
Velmi dobrý přípravek k zvládání nesnášenlivosti na kravské mléko, resp. laktózu.
Vyzkoušeno. Užívám při jídle. Pomáhá.
Výborný výrobek, díky tomuto výrobku mohu jíst i mléčné výrobky s laktózou, i když mám intoleranci na laktózu. Předtím jsem si kupovala i jiné léky, které mi nepomáhaly jako Laktoplus 18.000. Bez něj už se neobejdu. Vřele doporučuji.
Jediný zápor je dost vysoká cena, vzhledem k tomu, že je v balení jen 30 ks a musím ho konzumovat denně.
Kvalitní doplněk stravy.
Zázrak, po třech letech křečí je manžel v pořádku.
Dlouho trpím nesnášenlivostí laktózy, a díky tomuto produktu mohu konzumovat i běžné mléčné vyrobky. Takže se bez něj neobejdu.
Vzhledem k tomu, že se bez něj neobejdu, tak celkem vyšší cena produktu.
Fungue!
Doporučuju!