Recenze Salutem Pharma Brusinky Forte Akut + D-Manosa 10 ampulí

Salutherm Pharma Brusinky Akut a D-Manosa je doplněk stravy ve formě ampulí. Přípravek je výjimečný vysokým obsahem brusinek (1500 mg). Brusinky jsou v přípravku v podobě extraktu s obsahem 75 PAC. Dále obsahuje 2000 mg D-Manosy, vitamin D3 a extrakt ze Zlatobýlu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt Salutem Pharma Brusinky Forte Akut + D-Manosa je podle recenzí účinný při potížích s močovými cestami a většina uživatelů oceňuje jeho tekutou formu a chutnost. Někteří však zmiňují alergickou reakci, proto je vhodné zvážit individuální snášenlivost.

• Tekutá forma produktu je pro mnoho uživatelů vyhovující
  • Chutný přípravek
  • Účinný při potížích s močovými cestami
  • Silný koncentrát z brusinek
  • Zabírá rychle
  • U některých uživatelů se objevila alergická reakce

Reny17210. března 2025

Vypije se ampulka a nemusí se polikat tablety. Skvělá chut a opravdu funguje. Za mě mohu doporučit.

Zdenek126221. listopadu 2024

opravdu zabírá

i.kuldova18. listopadu 2024

Výborný produkt, vždy zabere. Kupuji opakovaně

Jana Koubová6. září 2024

Nejsem si jistá ťímto výrobkem,vzala jsem si 2 ampule,jednu na den a hodně sem se osypala.

Zatím špatné

Registrovaný uživatel14. prosince 2023

super obcho

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

...tak tohle je jediné, co mi opravdu vždy pomůže, je to silný koncentrát z brusinek...člověk jich denně nemůže sníst kg, proto jsem opravdu za tento produkt vděčná :)

nejlepší a nejúčinnější

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Jsem velmi spokojená a vlastně od doby, kdy jsem začala brát přípravky s d-mamosou, tak se můj stav hodně zlepšil. V případě, že cítím, že mě opět ohrožuje nějaký zánět močových cest, vezmu rychlou ampulku a fakt to funguje.

Vřele tento výrobek všem doporučuji.

Registrovaný uživatel28. června 2022

vyhovuje mi tekutá forma produktu, je chutný, používám dle potřeby