Recenze Salente Cuco II

Hrnec Salente Cuco II je vybaven řadou funkcí, které usnadní vaření. Mezi ně patří automatické vypnutí, časovač, displej pro snadnou orientaci, odložený start pro naplánování vaření, ochrana proti přehřátí pro bezpečné použití a termostat pro přesné nastavení teploty. Hrnec je také vybaven parním košem pro zdravé vaření na páře, skleněnou poklicí pro snadný přehled nad vařením a vyjímatelnou…

Oldřich Kučera26. června 2026

Ušetří čas a vari více jídel pohromade.

Bohužel hrnec si při tlakovem vaření dela co chce. Především stále vari a vari a cas vaření se neodecita. Neříkám ze pokaždé ale z deseti vaření to udělá sedm krát. Vari tak dlouho dokud jej manuálně nevypnu. Maso je rozvarene z brambor brecka. V tomto směru je velice nespolehlivi. Snažím se zjistit všude možně kde je zakopaný pes i přímo na Salente.cz bohužel zatím mlčí. Hrnec je novy. Koupil jsem hrnec i rodičům bohužel ten samý problém. Pokud se toto nevyřeší hrnec vrátím do Datart.

Hrnec dobry pokud by fungoval tak jak má.

Jan Schindler5. února 2026

Nastavitelná teplota, jednoduché ovládání.

Velká poruchovost, protože vařím v hrnci hodně, musím mít 3 hrnce, abych nebyl bez hrnce. Odcházejí pojistky, display. Nejnovější verze hrnce nemají žádné příslušenství, to se musí dokoupit.

Oberreiterova.Lucie11. května 2025

Žádný jsem zatím nenašla.

mbortnikova27. října 2024

Potřebovala jsem ušetřit čas při přípravě pokrmů a to se stoprocentně povedlo. Tento hrnec má velmi jednoduché nastavování a plno programů již přednastavených. Hned jsme ho vyzkoušeli a je to paráda. Má mnoho příslušenství tak se může dělat cokoli na co si člověk vzpomene. V dnešní uspěchané době perfektní pomocník pro každodenní použití.

Žádná překážka alespoň za mě

Mohu jen doporučit