Zatím se učím ale je to pecka

Zatím se učím ale je to pecka
Provedení kvalitní.
Zatím jsem nestih vše vyzkoušet.
Doporučení od známého. Rychlost vaření, vaření v jednom, vše v jednom. Používáme skoro denně.
Rychlost vaření,jednoduchost
Po zkušenostech s prvním typem Salente Ario jsem koupila nejnovější model. Zatím jsem ho vyzkoušela jen párkrát, ale velmi kvituji možnost plynulého nastavování a měnění teploty při restování i pomalém vaření.
Vadí mi, že se hrnec musí zakoupit s teflonovou nádobou a nerezová se musí přikoupit samostatně. Jsem sice ráda, že nerezová nádoba existuje (jinak bych si ten hrnec vůbec nekoupila), nicméně mám teflonovou nádobu, kterou můžu vyhodit, protože v teflonu vařit nechci. Přijde mi to nejen jako vyhazování peněz navíc, ale i jako zbytečné plýtvání. Nepraktické je vypouštění páry. Vypouštěcí ventil někdy zapadne, někdy ne. Z tohoto pohledu je podle mého názoru i nedostatečný návod. Celkově v návodu chybí některé informace, jako např. ohledně možnosti sundat z poklice vnitřní děrovanou část nebo že se při pomalém vaření po dosažení teploty změní barva displeje na červenou jen na chvíli a pak se zase změní na oranžovou, že se při změně teploty při vaření nemusí znovu potvrzovat nová teplota tlačítkem start atd.
Celkově je tento multifunkční hrnec skutečně multifunkční a uspoří energii, čas i nádobí.
Chybí návod (postup)jak smažit (řízky a hranolky z brambor)
Jednoduché ovládání, úspora energie, výbava.
Kvalitní hrnec Salente Ario II
DOPORUČUJI