Recenze Salač Kuřecí plátky s kalciovou buvolí tyčkou 250 g

Přírodní pochoutka z masa. Klasická tenká bílá buvolí tyčinka 4-5 cm dlouhá s kuřecím masem. Maso je k tyčince pevně fixováno, nedrolí se a neopadává. Vhodné i pro menší psy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 12 recenzí pomocí Seznam AI

Salač Kuřecí plátky s kalciovou buvolí tyčkou jsou oblíbené u menších psů a vybíravých jedinců pro svou chutnost a měkkou konzistenci. Větší psi však mohou pamlsek rychle zhltnout bez kousání. Produkt vyniká čerstvostí a vůní kuřete, ale tyčinka někdy zůstává nedojedená.

• Pejskům chutná a je oblíbený
  • Vhodný pro menší psy a vybíravé jedince
  • Měkká konzistence pro snadné kousání
  • Výborná čerstvost a vůně kuřete
  • Pro větší psy je velikost příliš malá a rychle ji zhltnou
  • Tyčinka zůstává někdy nedojedená

Ferda12. února 2026

Náš pejsek miluje.

Registrovaný uživatel15. července 2024

Třeba jsou dobré, ale mým kocourum nic neříkají. Dám je snase ať je vyzkouší čivava.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Kuřecí plátky jsou výborná odměna, jsou dobré mému psovi moc chutná

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

pejsek spokojený

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Velmi pejskům chutná

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Moc chutná

Registrovaný uživatel17. února 2023

Tento produkt jsme vybrali jelikož našemu mazlikovi velmi chutá už když se kupoval v obchodě pro mazlíky a také byl první který snědl.Produkt vyniká čersvostí,vůní a chutí kuřete my tomu říkáme lízátko.Tento produkt je dostupný i tady v obchodě pro mazlíčky a když jsme objednávali plinky,tak jsme objednali i pamlsky,protože v obchodě je to na kusi a je to dražší než když se vezme balení od Vás při objednávce.Pozdravuje Vás mazlík Yorkširský Terier Aronek.

Vše co se objednávalo u Vás je jednak vždy v pořádku,čerstvost je Vaše priorita doročení také v pořádku skrátka velmi spokojený zákazník,i mazlíček Aronek,te hlavně.Vřele doporučuji

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Výborný pamlsek.

Registrovaný uživatel9. března 2022

plátky chutnají pejskům skvěle,tyčinkka bohužel zbývá

Registrovaný uživatel8. října 2021

vynikající i pro malé psy ,měkké

Registrovaný uživatel9. července 2021

Našemu pejskovi moc chutnají.

Registrovaný uživatel8. července 2021

Výborná pochoutka pro menší pejsky. Kupuji opakovaně pro naši jezevčici, která ji úplně miluje, a to je hodně vybíravá.

Pro větší pejsky bych tuto velikost nedoporučovala, protože tyčku zhltnou a nekoušou. Alespoň naše labradorka to tak dělá :-)