Kuchyňský gril Recenze Sage SGR700BSS

Recenze Sage SGR700BSS

Se všestranným kontaktním grilem Sage SGR700BSS si dokážete připravit lahodné pokrmy během chvilky i bez přidání jediné kapky oleje. Gril Sage lze použít ve formě kontaktního grilu nebo otevřeného BBQ grilu. Grilovací desky s keramickým povrchem mají rozměr 25 x 30 cm. Gril umožňuje separátní ovládání každé desky s možností nastavení teploty v rozmezí od 100 do 230 ° C a k dispozici má i 3…

vlastec13416. září 2025

Krátký přívodní kabel, jinak spokojenost. Kvalitní provedení

s.zelezny26. července 2025

Super přístroj, používáme denně, ať už na zapékání, grilování masa, zelenina, sýrů. Daj se dělat na tom i burgery, tortilly apod.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Super, masivní, oboustranné grilovací desky, lehké čištění napečenin

Mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Maso ponechá krásně šťavnaté. Lehce se čistí. Elegantní vzhled.

Mohu vřele doporučit.

Registrovaný uživatel20. září 2022

kvalitní a robustní provedení, nepřilnavý povrch kontaktních desek - jednoduchá údržba, krásný vzhled, multifunkčnost

ne příliš dobrá funkčnost transportního zámku - poměrně snadno se otevírá, příliš jemný chod regulátorů teploty

víceúčelový gril, který splnil naše očekávání; velmi snadná údržba, krásný vzhled a robustnost

Registrovaný uživatel9. května 2022

Máme v rodině dlouho tento přístroj jsme velmi spokojeni proto jsme objednali další

Registrovaný uživatel23. března 2022

jsme moc spokojeni

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Docela robustní. Vyměnitelné desky, které lze dokoupit nové. Povrch desek vypadá, že by mohl dlouho vydržet. Snad to bude na dlouhou dobu poslední grill. Jednoduché ovládání.

Zabere hodně místa, ale to je daň za robustnost.

Registrovaný uživatel21. května 2020

Super vafle , masíčko, zelenina, sýr, i topinky, velmi snadné čištění. Náš první gril maximální spokojenost doufám že dlouho vydrží

Trošku se hýbou vyměnitelné plotýnky, a vadí mi plastový odkapávač, kdyby byl kovový nemám co vytknout, hodně velký - vyplatí se udělat místo