Odšťavňovač Recenze Sage BJE430SIL

Recenze Sage BJE430SIL

Čerstvé ovoce je plné živin a vitamínů, ale jak extrahovat šťávu tak abychom je opravdu všechny využily a nezničili všechny důležité vitamíny a minerály teplem vznikajícím při odšťavňování? Odšťavňovač Sage the Nutri Juicer Cold dokáže díky správné technologii přenášet pouze 1,8°C tepla při extrakci. Díky silnému motoru a rychlé extrakci tak zabrání ztrátě velmi důležitých živin a minerálů.…

rewsie13. ledna 2026

Fakt super výkonný odšťavňovač. Schroustá celá menší jablka, dělá šťávu, neděla pyré.

hraduzek30. prosince 2025

Vše v pořádku. Doporučuji

Registrovaný uživatel3. září 2024

Většina ovoce/zeleniny vylítá otvorem do zásobníku na zbytky, aniž by byla řádně odšťavněna. Produktem jsem zklamaná.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Je to můj první odstavnovac a jsem nadšena jak rychle odstavnuje. Zbytky jsou trosku vlhké, ale nemůžu porovnat s jiným odstavnovacem, takze nemůžu říct, jestli jiny odstavnovac ma ty zbytky sušší nebo vlhčí. Jednoduché ovládání, i děti odstavnuji. Super, ze tam muzu dat cele jablko. Jeste kdyby se uměl sám umýt, tak by to byla bomba. :)