Parfém neskutečně páchne a to nejen mně,ale všem co ho testli.S citrusy to nemá vůbec nic společného.

Parfém RYOR Citrus Spirit U P rozděluje zákazníky na ty, kteří oceňují jeho svěží a výraznou vůni, a ty, kteří ji považují za nepříjemnou nebo nesplňující očekávání. Zatímco někteří chválí jeho kořeněný charakter a dlouhou výdrž, jiní zmiňují krátkou výdrž a nevhodnost pro každého. Doporučeno pro ty, kteří hledají specifickou svěží vůni a předem ji vyzkouší.
svěží letní vůně
Svěží a lehká vůně, dlouho vydrží
Vůně mi nesedla, čekala jsem něco trochu jiného.
-jsem mile překvapená
-když se vůně trochu rozleží je moc příjemná
-zatím mám jen vzorek a nezkoušela jsem jak dlouho vůně vydrží
Velice příjemná vůně. Vydrží i během dne
Mám ráda citronové vůně, ale tato mi vůbec nevoní. Vlastně je to poprvé, co jsem nějakou vůní rovnou vyhodila do koše.
Silna korenena vune, ktera dlouho vydrzi!
Výrazný, nevtíravý, nevšední citrus vůně, úplně jiná než ostatní podobně lazené vůně
Zprvu trochu těžší (než vyvětrá) a nevydrží moc dlouho
Baví mě nevšednost, neotřelost, nepůsobí lacině, mám tendence ji pořád zkoumat a pojmenovat si, co je na ní tak zajímavé
Nádherná svěží vůně
neurazí, nenadchne
téměř nulová výdrž
příjemná vůně
mohl by vonět déle
Krásný flakón,značku Ryor miluju.
Bohužel toto bylo pro mne největší zklamání co jsem kdy u parfému zažila.Těšila sem se na vůní mandarinky,no něco podobného jako Sun flowers ale toto voní(smrdí)jak levná pánská kolínská nebo vůně citrón na wc.No holt budeme tím stříkat wc a já raději zůstanu u této kosmetiky pouze u krémů a odličovacích produktů.
Katastrofa!!Airwick voní lépe.
krásná vůně