Krmivo pro psa Recenze Royal Canin VHN Canine Urinary S/O Ageing 7+

Recenze Royal Canin VHN Canine Urinary S/O Ageing 7+

Urinary S/O Ageing je kompletním dietním krmivem pro psy pro rozpuštění struvitových kamenů a omezení jejich opakované tvorby, a to na základě své schopnosti okyselovat moč, nízkému obsahu hořčíku a sníženému obsahu proteinů, které jsou však vysoké jakosti. Krmivo Urinary S/O Ageing se doporučuje krmit 5 až 12 týdnů k rozpouštění struvitových kamenů a 6 měsíců pro omezení jejich opakovaného…

gity21. listopadu 2025

Nejsou prehnaně velke

martina.ayas25. září 2025

Menší velikost granulí Dobrá stravitelnost Pejskovi chutnají

Na velikost, váhu, aktivitu mého psa ( Pitbull 14 let 28 kg ) málo vydatné

Celkově velice kvalitní a vyvážená strava, jen pro méně aktivní seniory

Lenka2. června 2025

Zboží je mi známo, z důvodu močových kamenů pes (téměř 16 letý) musí jist vet. dietu dlouhodobě.

Vyšší cena.

Jiří Fučík6. března 2025

super pomáhá

né každému pejskovi sedí tzn (řídší stolice -pejskovi granule nesedí)

velmi dobrý výrobek na rozpuštění močových kamenů

Registrovaný uživatel26. září 2023

Veterinární dietu doporučil veterinář po operaci močových kamenů. Dietu doporučil striktně dodržovat po zbytek života psa. Po roční kontrole má pes znovu jeden malý kamínek v močovém měchýři, nicméně lze předpokládat, že bez diety by bylo množství kamenů vyšší.

Vyšší cena.

Výrobek doporučuji.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Vše v nejlepším pořádku

Registrovaný uživatel15. března 2021

Krásně mastný a voňavý

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

Protože moje fenka trpí selháváním ledvin a doporučil mi ho její veterinář. Chutnají mojí fence,snáší je velmi dobře. Produkt používám každý den.

Registrovaný uživatel4. ledna 2021

Poradil mi to náš veterinář, mám fenu biegla a pořád saňkovala, byla odčervená a taky se pořád drbala. Po zkoumání moče mi tyto granule doporučí. Přestala se drbat i sáňkovat. Měla zpočátku řídkou stolici, tak jsem je namíchala ještě s jinými granulemi. Používámeje každý den.

Na žádné jsem nepřišla, možná cena, ale co je dnes levné.