Naší fence velice chutnají.Vyzkoušela jsem pro ní hodně druhů granulek a tyhle baští s chutí.

Funguje nám i na potravinovou alergii, kde granule na alergii selhaly a pro nadbytek tuků vyvolaly problém se slinivkou.
Pes je neustále hladový, a to žere několikrát denně dle vlastní potřeby - nepřibírá.
Ve výsledku jsme s granulemi spokojeni.
Super granule.
mému pejskovi pomáhá zlepšilo se trávení
Nemoc pejska.
Mám pudlíka 4 roky, doposud nechtěla žádné granulky.(A že jsme jich vyzkoušeli). Musela jsem kupovat masové konzervy. Tyto granulky papá jak nejlepší pamlsek. Moc děkuji.
Na doporučení veterináře, naprosto vyhovují, nyní bez potíží
Na doporučení veterináře
- doporučeno veterinářem - granulky bez tuku
- dobrá stravitelnost
- - zlepšení zažívání
- malé granulky, pro malá plemena
Našemu pejskovi na zažívání moc vyhovují, i když už je senior, dobře se mu jí a velmi mu chutnají. MOC DOPORUČUJI.
Kvalitni máme nemocnou slinivku a jsme velmi spokojeni za mě super
Vyhovuje mojej fenke a už po roku nemá prújmi.
Výborné na zažívání psa
Nejlepší
Pejskovi to chutná
splňuje přesně svůj účel jako dietní krmivo. Našeho psa drží při životě. Ostatní podobné produkty selhaly
Výtečné granulky pro naší psí slečnu. Má potíže se zažíváním a tyto granule jí plně vyhovují.
Tento produkt nám doporučila veterinářka. Velká spokojenost, pejskovi tyto granule svědčí, jeho stav se o mnoho zlepšil. Byly to první objednávky těchto granulí a zřejmě u nich už zůstaneme.
Chutné , odpovídá velikostí a lehce stravitelné pro seniora jorkšíra
Fenka Amálka áda si chrupne a chutná ji to.
Jelikož jsme na doživotní dietě, tak jsme zkusili gastrointestinální granule této značky a nemáme co vytknout
mému pejskovi moc pomohly