naše fenka má tuto dietu, naštěstí jí chutná, používáme denně

naše fenka má tuto dietu, naštěstí jí chutná, používáme denně
chutný a účinný
granule by mohly být větší velikosti
Náš pejsek má problémy s močovými kameny a produkt mu dáváme na základě doporučení lékaře.
Produkt užívá už několik let. Velmi mu chutná a zdá se, že problémy s močovými kameny ustoupily.
Všem, kteří mají pejska a má problémy s močovými kameny produkt doporučuji.
Visoce kvalitní krmivo pro pejsky se zdravotními problémy.
Pozitivní také je že je krmivo možné zakoupit jak ve formě granulí tak konzervy nebo kapsičky.
Nejsou žádné jen by se mohly vyrábět ve vícero příchutí, když zvířátka na veterinární dietě absolutně nic mimo nedostávají...nebo by neměli aby dieta 100procentně pomohla.
Můžeme vřele doporučit
Na doporučení vetrerináře, rychlý nástup ůčinku- odkyselení moče, ůbytek struvitových kamenů, každodenní použití .
nutná ůprava krmne dávky s veterinářem z důvodu stáleho zakyselování moče u psa s nadváhou spolu se satiet granulema je pes bez zvyšující se obezity a bez dalšího zakyselování moče. Nutne trvale podávání urinálních granulí pro stále se opakující potíže-genetická dispozice spolu s přemnožováním E. coli ve střevě s náslenými infekcemí moč. cest, trvalá medikace ATB. tbl.
Bez granulí a super veterinářky by pejsek už zemžel, zakyselování moče způsobuje poruchu spouštění močení , nemůže močit a bylo nutne cevkování á 3 dny po dobu 3 měsícu, než jsme přisly na příčinu potíži. mj.. opakovane infekce moč. cest.
Granule byly doporučeny veterinárním lékařem. Pejskům docela chutná.