Chutná a pomáhá na močové kameny.

Chutná a pomáhá na močové kameny.
kapsičky kupuji pro zpestření jídelníčku naší fence, může pouze tyto dietní ( s ohledem na svůj zdravotní stav )
veliká spokojenost
pejskovi chutná a je přesně to co jí doporučili
trochu dražší
psovi chutná,je po operaci močových kamenů,používá 2xdenně
používám stále
Pejskovi chutna
Beru ho pravidelně, bohužel zdražil od roku 23 a to o dost ale s tím se asi nedá nic dělat.
Krmivo chutná
Vhodné pro malé psy s ledvinovými potížemi.
Z důvodu veterinárního doporučení pro mého psíka.Je pro psi s nemocí ledvin.Má fenka dostává každý den jednu kapsičku a chutná jí.
Plná spokojenost.
Psovi chutná
Lehké na trávení, nenadýmá a pes vypadá zdravěji
Budu objednávat i nadále, jelikož dieta je doživotní.
Podle mně by se tyto kapsičky měly vyrábět i rozdílnými příchutěmi. Pořád hovězí se zají i pejskovi
Kvůli nemocnému pejskovi jsem nucena mu to podávat
Pes to žere :-) po měsíci to vypadá, že plní svůj dietní účel, za půl roku budeme ale chytřejší
Produkt nám byl doporučen veterinárním lékařem. Subjektivně si myslím že zdravotní stav psa se používáním zlepšuje. Nemohu hodnotit ani klady ani zápory, nejsem odborník. Vaš služby využívám proto, že produkt je levnější než ho kupovat u veterináře.
Chutná ;-)
Pejskovi chutná a hlavně je prospěšný.
Pejskovi moc chutnají,doporučuji i pro velmi mlsné psy.
Nejen,že psovi chutnají,ale i pomáhají.
Bruníkovy moooc chutnají ......
Speedovi pomáhá, je kvalitní a chutná mu
mám pejska s urolog. problémy a na dietě, tak jsem pro něj měla malou změnu a byl spokojen