Chutná
Eliminuje zažívací problémy

Granule jsou účinné při řešení trávicích problémů a většina psů je dobře snáší. Vyšší cena je vyvážena kvalitou a prokazatelným účinkem, ale je třeba zvážit dlouhodobé užívání a konzultaci s veterinářem.
Chutná
Eliminuje zažívací problémy
Granule dávám pejskovi již několik let po krvavých kolikách. Problémy ustoupily, pejsek je naprosto zdravý. I po pěti letech užívání mu granule stále chutnají.
Vyšší cena než konkurenční značky, žádná nám ale neseděla tak moc jako granule od Royal Canine.
"deda" zacal konecne zrat
granulky male idealni - nema cim kousat
levne
Pes (Irský Setr) měl po giardiích problém se střevní stěnou, byla zesílená a nedostatečně propouštěla živiny, následkem toho hubnul a měl průjem. Po granulích lépe přijímá do těla živiny, průjem ustal a pomalu se dostává na svoji přijatelnou váhu.
funguje a pejskovi chutná
Psovi chutná a dobře granule snáší.
Dobré zažívání
řídíme se doporučením veterináře po zdravotních obtížích
Chutnají
S vašimi službami jsem velmi spokojen
Teprve jsem začala krmit, ale chutná jí to.
Vzhledem k dlouhodobému problému objednáváme již dlouho a chutnají,problémy s trávením nemá.
Dietu dodržujeme,pejsek je spokojený.
Dietní krmivo, které je vyhovující pro citlivější psy
Nechutná to našemu psovi ( musí se to něčím “ovonět”.
Plní to svůj účel, ale není to žádná dobrota…
kupuji pravidelně
moc pejskovi chutná,po granulich prospivá - žádný zdravotni problem
Při gastro problémech nejlepší volba
dietní strava pro gastro potíže u border kolie -zatím vyhovující,lehce stravitelné "skoro štěněcí granulky"
Myslím že to chutná
Na doporučení veterináře kupuji tyto granule opakovaně. Fenka pražského krysaříka je dobře snáší a chutnají ji. Výhodou je i velikost granulí - pro toto malé plemeno jsou akorát.
Granulky naší jorkšírce moc chutnají a jsou hezky drobné.