pejskovi moc chutná, dobře se namáčí

pejskovi moc chutná, dobře se namáčí
Rychle dodání
doporučeno veterinářem, psovi chutná
Objednávám na doporučení veterináře,pomáhá naši fenu udržovat v zdravé kondici.
Obávala jsem se, že náš pes, kterému selhaly ledviny nebude žrát granule, byl zvyklý na maso, které jsem mu připravovala doma. Granule Royal Canin - renal
žere s velkou chutí, jsme nadšeni, jak přibral a opět je plný života. Miluše
Skvělé granule
už jsem u Vás nakoupil asi 10x a žádná odměna, budu nakupovat asi jinde
Granule standardní velikosti, chutnají
Asi nejlépe funguje z ledvinových diet.
Vyšší cena.
Sice je dražší, ale prokazatelně i kvalitnější, tedy alespoň co vidím u našeho psa.
Dietu používám dlouho a sem naprosto spokojená i můj pejsek..... ještě máme další 3 a všichni mají diety od Royal Canin. Skvělá a spolehlivá a chutná dieta!
Nevím, já to nejím a pes nic neříká na žádné granule.
doporučeno veterinářem, psovi chutná
Pejskovi pomáhá, funkce ledvin pracují jak mají, žere ho už 5let a je vporadku
Za mě výborný
Jsou to jediné granule, které našemu mlsnému psovi, který musí být na ledvinové dietě, chutnají
Granule by mohly být k dispozici ještě v nějakém středním balení. Tyto, co jsme koupili, tak jsou baleny po 2 kg, tuším, že ještě v nějakém velikém pytli. Já bych uvítala balení cca po 4 nebo 5 kg.
Chutná a prospívá
Děkuji, příště se ozvu zas
Granule máme pro už starého pejska a jsme s nimi velmi spokojeni. Chválím rychlou reakci obchodu a rychlé dodání. Určitě objednání znovu
Psovi chutná
Super krmivo pro ledvináře
Pejskovi chutná
Vysoká cena
Granule dle očekávání.
Průběžně v kombinaci s konzervami žere, takže ok.