Krmivo pro psa Recenze Royal Canin Vet Care Adult

Recenze Royal Canin Vet Care Adult

<p>Krmivo pom&aacute;h&aacute; udržovat psa v dobr&eacute; kondici a zaji&scaron;ťuje udržen&iacute; ide&aacute;ln&iacute; v&aacute;hy. Obsažen&yacute; L-karnitin podporuje metabolismus tukov&yacute;ch z&aacute;sob. <br /> Indikace:<br /> Citliv&eacute; tr&aacute;ven&iacute;<br /> Citliv&aacute; pokožka</p><div class="ipd_general_2008_text"><div><p>Př&iacute;davek několika kl&iacute;čov&yacute;ch…

Registrovaný uživatel7. dubna 2023

Našemu whippetovi moc chutnají, krásná srst, žádné zažívací problémy

Registrovaný uživatel7. července 2021

používáme dlouhodobě, naší fence vyhovuje

vyšší cena, ale u on-line prodejce nijak přemrštěná

Registrovaný uživatel16. února 2021

kvalitní krmivo pro pejska, dokonce mu i chutná

Registrovaný uživatel15. prosince 2017

působí skvěle na trávenípsa( pes netrpí průjmy) a má i kvalitní srst. Jelikož máme pitbulku a temperamentní pitbulku tak potřebujeme krmení které je kvalitní. Krmíme denně a i mícháme s vařeným masem Tímto krmivem krmíme již 4 roky

zatím na žádné jsme nenarazili až na to, že několikrát když jsem chtěla objednat krmení tak nebylo bylo vyprodané a tak již využívám více E-shopů.

Pokud někdo chce psovi dát v krmení co pes opravdu potřebuje doporučila bych tuto značku.