Krmivo pro psa Recenze Royal Canin VCN Mature Small Dog 8 kg

Recenze Royal Canin VCN Mature Small Dog 8 kg

Receptura zaměřena na zlepšení klíčových funkcí u stárnoucích psů. Neutralizací volných radikálů pomáhá bojovat proti buněčnému stárnutí (polyfenoly ve spojení s patentovaným komplexem antioxidantů). Ochrana ledvin (snížený obsah fosforu), podpora mozkových funkcí (fosfatidylserin, tryptofan). Mechanický třecí účinek suchého krmiva na zuby je znásoben přidáním polyfosfátu sodného.

Registrovaný uživatel22. prosince 2022

Náš pes byl již od chovatelky krmen tímto druhem granulí,měnili jsme je pouze podle věku, nyní je již senior. Pejsek je spokojený a nikdy neměl nějaké potíže, granule polyká stejně rád, jako když byl štěně.

Spokojenost, jenom by nemusela růst cena.

Registrovaný uživatel27. března 2022

pejskům velmi chutná

určitě koupím znovu

Registrovaný uživatel19. července 2021

odlehčená strava pro stárnoucí pejsky

Registrovaný uživatel5. března 2021

Potřebovali jsme granule pro psího seniora a jelikož náš pes je, co se týká krmiva dost konzervativní, hledali jsme podobné granule (i co se týká velikosti) od stejného výrobce předchozích granulí.Když jsme mu je přidávali do jeho oblíbených původních snažil se trochu stávkovat, ale vydrželi jsme až si zvyknul a nyní konzumuje bez problémů.

Je spokojený pes, tím pádem i my.