Malá velikost

Krmivo Royal Canin Regular Sterilised 37 je u většiny koček oblíbené pro chuť a kvalitu složení. Někteří uživatelé však zmiňují výhrady k složení a vyšší ceně, přičemž část koček má tendenci k tloustnutí.
Malá velikost
Chuť, barva
Vyšší cena
Používám roky.Moje kočky ho mají rády.
kočkám chutná
dobrý produkt
Kocourovi chutná, jiné nechce
Chutné, malé granulky, kočky se na ně přímo vrhly.
Rozhodně doporučuji.
Tyto granule kupuji tři roky, kočičáci je mají stále k dispozici a jedí je podle potřeby, někdy jim dají přednost i před mokrým krmivem.
Jiné nechtějí.
Granule jsou maličké, tudíž jsou vhodné pro mladší i starší kočky. Vitamíny a minerály.
Složení % masa
Granule jsou maličké, tudíž jsou vhodné pro mladší i starší kočky. Jsou trošku mastnější, to je další výhoda. Mám starší a mladší kočku, obě jsou vybíravé a mlsnější, vybírají si, co jim chutná. Tyto granule jim chutnají. Líbí se mi, že mají více minerálů a vitamínů. Jediné co bych změnila je složení, chybí mi % masa. Též bych vylepšila otevírání a zavírání, třeba jezdící zip.
Velmi kvalitní složení a dle reakce kocoura výborná chuť, rychlé projevení účinku krmiva - lesklejší srst, pravidelnější a předvídatelnější vylučování a větší hravost
Žádna odměrka v balení
Granule Royal Canin pro kastrované kočky jsou velkým překvapením. Složením je prémiové a velmi kvalitní, kocour je preferuje nad ostatním krmivem a projev krmiva nastoupil takřka do pár dnů. Granule mají velmi slabý zápach a nevadí v otevřeném prostoru. Obal krmiva je z pevného materiálu s uzavíratelným a bytelným pruhem, celkově se s ním velmi dobře manipuluje. Jedinou výtkou je, že v balení není žádný dávkovač či odměrka a člověk to buď sype od oka či nandavá holou rukou.
Kocickam chutná, žádné zvracení nebo průjm.stolice!
Za mě super krmivo@
kočce to moc chutná a je spokojená
Mnam
Kočkám moc chutnal.
Kočkám chutná, mají tyto granule rádi
Kocour je spokojený
Kočky je milují, jako všechny granule od Royal Canin
Výborné granule pro kastrované kočky
Kočce chutná. Skvělé granulky.