Pejskovi hned poprvé moc chutnal a to přetrvává dosud - velká spokojenost
Budeme doporučovat dalším pejskařům

Krmivo je chváleno pro chutnost, vhodnou velikost granulí a kvalitní složení, které podporuje kondici psů. Psi ho dlouhodobě dobře snášejí. Někteří zákazníci však zmiňují vyšší cenu, mastnější povrch granulí a drobné nedostatky v balení.
Pejskovi hned poprvé moc chutnal a to přetrvává dosud - velká spokojenost
Budeme doporučovat dalším pejskařům
Kupujeme pravidelně
Náš mlsoun je má rád,tak to je co říct
Jsou dobré pro jezevčíka
vše výborné.
Vynikající krmivo
Velmi kvalitní krmivo, doporučuje veterinář.
pes i kočka jsou max.spokojeni
zvířátkům chutná
Výhodná cena
Škoda že se nedělají 4kg .Jinak
Jinak dobré chutnají
Opravdu malé granulky
Pejskovi chutnají, i když je normálně vybíravý
Mám velkého křížence yorkšíra – 8 kg. Ale v té tlamičce nemá takovou sílu. Obyčejně granule odmítá a vypadá to, že má problém je pokousat. Ale tyhle granulky jí stejně ráda jako pamlsky. Jenom se obávám, že jsou tak dobré (předpokládám, že i chuťově), že už mi jiné jíst nebude. :D Jsem fakt ráda, že jsem je objevila.
Navíc se mi zdá, že je teď taková hravější a spokojenější. Ale to může být subjektivní. Každopádně je s nima happy a já taky. :)
Moc jim chutná
Příště zase objednám
Arči vše sní
Arči zřejmě žádné nezjistil
zřejmě chutné
Moc chutná mému pejskovi
Nejsem si vědoma
Jedli ho všichni mi pejsci a moc jim cgutnal
Plně krmivo složení vyhovuje doporučil chovatel
Chuti nášmu psikovi.
Chutná
Ty zhodnotí můj pes. Třikrát denně a bez problémů.
Už ho dlouho používám
Používáme tuto značku 5let.
výborné složení, krmím tím pětiletou YRT od 10 týdnů (samozřejmě nejdřív štěněcími), energie má na rozdávání a krom toho jí moc chutná - ocení i venku jako "pamlsek za odměnu" .
dobré krmivo - i varianty, jiné nemáme důvod používat.
skvělé, chutnají
krmíme Royal canin 8 spokojenost