Vynikající krmivo
Velmi kvalitní krmivo, doporučuje veterinář.

Krmivo je chváleno pro svou chutnost, vhodnost pro malá plemena a kvalitní složení. Psi dlouhodobě prospívají a jsou spokojení. Drobné nevýhody se týkají ceny a uzavírání balení, ale celkově krmivo splňuje očekávání.
Vynikající krmivo
Velmi kvalitní krmivo, doporučuje veterinář.
pes i kočka jsou max.spokojeni
zvířátkům chutná
Náš mlsoun je má rád,tak to je co říct
Výhodná cena
Škoda že se nedělají 4kg .Jinak
Jinak dobré chutnají
Opravdu malé granulky
Pejskovi chutnají, i když je normálně vybíravý
Mám velkého křížence yorkšíra – 8 kg. Ale v té tlamičce nemá takovou sílu. Obyčejně granule odmítá a vypadá to, že má problém je pokousat. Ale tyhle granulky jí stejně ráda jako pamlsky. Jenom se obávám, že jsou tak dobré (předpokládám, že i chuťově), že už mi jiné jíst nebude. :D Jsem fakt ráda, že jsem je objevila.
Navíc se mi zdá, že je teď taková hravější a spokojenější. Ale to může být subjektivní. Každopádně je s nima happy a já taky. :)
Moc jim chutná
Příště zase objednám
Arči vše sní
Arči zřejmě žádné nezjistil
zřejmě chutné
Moc chutná mému pejskovi
Nejsem si vědoma
Jedli ho všichni mi pejsci a moc jim cgutnal
Plně krmivo složení vyhovuje doporučil chovatel
Chuti nášmu psikovi.
Chutná
Ty zhodnotí můj pes. Třikrát denně a bez problémů.
Už ho dlouho používám
Používáme tuto značku 5let.
výborné složení, krmím tím pětiletou YRT od 10 týdnů (samozřejmě nejdřív štěněcími), energie má na rozdávání a krom toho jí moc chutná - ocení i venku jako "pamlsek za odměnu" .
dobré krmivo - i varianty, jiné nemáme důvod používat.
skvělé, chutnají
krmíme Royal canin 8 spokojenost