Recenze Royal Canin Maine Coon Adult granule

Nenahraditelným pomocníkem v péči o vaši Mainskou mývalí kočku je kompletní krmivo Royal Canin zajišťující její skvělou kondici a zdraví. Dopřejte své kočce potřebnou péči krmivem vyvinutým pro jejich výhradně speciální potřeby. Klíčové vlastnosti - přizpůsobená velikost granulí - posilující srdce a zuby - pro skvělou kondici - pro hebkost srsti - pomáhá chránit klouby Nutričně vyvážená strava…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 74 recenzí pomocí Seznam AI

Royal Canin Maine Coon Adult granule jsou podle recenzí vhodnou volbou pro mainské mývalí kočky, které je vyhledávají pro chuť a velikost. Kočky po nich zůstávají zdravé a vitální, i přes občasné výhrady k obsahu obilovin. Cena je vnímána jako vyšší, ale odpovídá kvalitě a specifickému složení pro dané plemeno.

• Kočkám chutná a vyhledávají je
  • Velké granule podporují kousání a zabraňují hltání
  • Kočky jsou po krmení zdravé a vitální
  • Složení přizpůsobené potřebám mainských mývalích koček
  • Dlouhodobé používání bez výskytu zažívacích potíží
  • Vyšší cena
  • Obsah obilovin v některých recenzích kritizován
  • Chybí znovuuzavíratelný obal u větších balení
  • Jedna příchuť může být pro některé kočky omezením
  • U některých koček vnímána jako příliš slaná

nemcovam1310. června 2026

Chuť. Velikost Složení Kvalita

Granulky mají pro naší Mainskou Mývalí Miu ideální tvar i velikost. Rozhodně viditelně lepší kožíšek. Miu granulky moc chutnají a vrhla se na ně hned po otevření pytle. Přestože přešla náhle z jiné značky, tak se neobjevil žádný průjem a Mia byla velmi spokojená dál. Určitě doporučuji a u téhle značky zůstaneme.

Uživatelský obrázek č. 1
tom.eagles10. června 2026

velké, pomáhají čistit zuby - nejspíš chutné

jedna příchuť

Majitel chovné stanice naší kočky doporučil vyzkoušet granule pro "Main coon od Royal Canine", i když je to norská lesní kočka. Naše kočka ho miluje. Sní každý kousek granulí v misce a to je velmi vybíravá. Její srst je lesklejší, zdá se být spokojenější. Když necháme sáček otevřený a pokud na něj dosáhne, vleze dovnitř a nabere si sama. Zdá se, že se její zdraví celkově zlepšilo ve všech ohledech. Samotné granule jsou balené v sáčku, který lze znovu uzavřít, takže je vzduchotěsný a i po několika otevřeních a zavřeních stále drží. Je vyroben z pevného plastu, což pomáhá udržet granule déle v "čerstvém" stavu. Kdyby se nás někdo ptal, jestli se vrátíme k předchozímu krmivu pro kočky, odpověď je jednoduchá - NE!

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2Uživatelský obrázek č. 3Uživatelský obrázek č. 4Uživatelský obrázek č. 5
fmichaela31. května 2026

Chuť zlepšení zdravotního stavu kočky kvalitní složení přizpůsobené mainkám

-větší velikost granulí, ale díky měkké struktuře nemá problémy je "ukousat"

Naše kočka se díky těmto granulím v podstatě rozloučila s kapsičkami - chutnají jí totiž více než kapsičky, úplně je miluje. pokud dostane na výběr mističku s kapsičkou nebo granulemi, pak vybírá granule :-) Také se trochu "spravila" - po prodělané nemoci byla hubenější, ale díky těmto granulím se opět začíná vracet na původní váhu. Jednoznačně doporučujeme!

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2
mamullaa30. května 2026

Kočičkám chutnají , nakupuji již 3 roky ,

Vyšší cena

Veronika15. května 2026

Velikost, vůně, stravitelnost

Kocourek je s granulemi velmi spokojený. Chuťově je miluje, nemá žádný problém s trávením. Každé ráno si mňouká o doplnění misky (ačkoliv nemá ani dojezeno). Granule pěkně voní. Trochu mastnější, ale nijak extrémně.

rostatvrzice14. května 2026

Chutná kocourům!

minarikjar28. listopadu 2025

Já to nejím, ale kocourovi to chutná...

ondrapalova9. listopadu 2025

Používám už léta, kočky si nestěžují

petrikova.tatana7. října 2025

prostě mnam

galina.medyanik198825. srpna 2025

Kočička spokojená

8609kadlec21. července 2025

Složení krmiva je ideální pro naší mainskou kočičku. Moc jí granule chutnají. Balení je praktické a vyhovuje.

zlatagrandle7. dubna 2025

používáme už skoro 5let,spokojenost.

va.k9. října 2024

Docela drahý, ale chutná.

nada14403. října 2024

- Chybí znovuuzavíratelný obal

Zlatagrandle3. května 2024

Velká spokojenost kočičky,žádné

Registrovaný uživatel22. dubna 2024

žereme od začátku a chutná