Sporák Recenze ROMO RCV5012T

Recenze ROMO RCV5012T

Elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou ROMO RCV5012T je vybaven objemnou troubou 65 l a 10 funkcemi trouby s energetickou třídou A. Sporák je výjimečný Flat designem. Flat Design Sporák se vyznačuje elegantním a moderním plochým designem, díky kterému harmonicky splyne se stylem vaší kuchyně.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Jelikož jsem pro sebe.jeden sporák koupil (u Vás), a jsem s ním plně spokojen tak pro syna jsem koupil tentýž. Akorát co bych tomu vytknul, tak je špatně vidět číselník na knoflikách.( Čísla by mohla být větší).

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Ploty se rozpálí téměř okamžitě. Šuplík na plechy je hodně prostorný.

Když se zapne duální zóna,tak plotna hřeje na plno,nepřišla jsem na to,jak snížit teplotu,protože když jí snížím,tak se automaticky vypne ta duání zóna a hřeje jen prostředek,což je hodně nepraktické. Když peče trouba,tak kovový lem kolem varné desky i ovládací knoflíky se strašně rozpálí. Znaky na knoflíkách jsou téměř neviditelné.

Za tu cenu by ten sporák mohl být vychytanější.

Registrovaný uživatel8. října 2018

udržba, česká výroba, materiál, vzhled, cena

Registrovaný uživatel5. října 2018

Koupili jsme si Romo pračku i sporák, oba spotřebiče jsou bezvadné.

Registrovaný uživatel5. října 2018

Supr trouba české značky za skvělou cenu. :-)))

Varianta bílý
Registrovaný uživatel4. října 2018

udrzba sporaku je snadna, vse jde lehce setrit hadrikem a nemusite resit rosty a horaky ze kterych jde mastnota blbe dolu

je treba davat pozor na tu sklokeramickou desku, pri spatne zvolenem nadobi hrozi poskrabani

Registrovaný uživatel4. října 2018

sklokeramika se dobře myje hezký design peče dobře dostatečný objem cena

sklokeramika je nachylná na poškrábání

Varianta bílý